Se taie vinetele cuburi, ardei rondele, usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala cu fundul gros se pune la incins uleiul. Se adauga vinetele si ardeii si se lasa sa se inmoaie doar putin. Se pune sare piper dupa gust si se adauga crevetii si se mai lasa 5 minute la foc mediu spre mare. Dupa aceea se pune rosia tocata marunt. Dupa 3 minute putem adauga patrunjelul si usturoiul. Se mai lasa pe foc inca 5 minute si e gata. Putem servi cald, dar si rece de preferinta pe o felie de bagheta proaspata cu un pahar de vin alb
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii