Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se usuca in prosop de hartie.
Ceapa si usturoiul se calesc usor, se adauga sunca taiata cubulete, ardeii capia taiati marunt (copti ,curatati de coaja si seminte),ketchupul, smantana, sarea si frunzele tocate. Acest amestec se leaga cu o lingura de amidon.
Intr-o tava unsa bine cu ulei de masline se aseaza vinetele, peste el amestecul pregatit si felii de mozarella.
se da cuptor 5 min.(temperatura medie)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii