autor:

autor

» » Aperitive

Vinete pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o vinata potrivita, sare (sau vegeta), piper, 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

78 voturi

Mod de preparare

Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga.


Separat, se bat ouale cu faina, sare, piper, ca o compozitie de snitele.


Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia respectiva, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.


  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • certejan

    certejan (Chef de cuisine):

    Eu nu am avut pesmet dar am pus in oul batut cateva linguri de seminte de susan si am adaugat si un mix de ierburi tocate (busuioc, oregano, patrunjel si rozmarin) proaspete din gradina. A iesit o combinatie gustoasa :)

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 23 august 2013

    adaugi in ou si putin cascaval ras si iese delicios

  • Fara foto

    Daniel , 27 mai 2013

    Misto site

  • Fara foto

    Daniel Iamandei , 27 mai 2013

    Mama mi-a facut reteta si al fost seper de buna la gust si la aspect.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Chiar am sa incerc si eu. Nu sunt amare?

    • Fara foto

      miha , 05 august 2009

      Am facut si eu vinete pane si pot spune ca au iesit foarte bune, incercati-o si voi, pup!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

78 voturi

Ingrediente

  • o vinata potrivita
  • sare (sau vegeta)
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

mihaela

adaugi in ou si putin cascaval ras si iese delicios



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive