Se fierbe sucul cu zahar si, cand a clocotit se pune grisul ca \"in ploaie\". Se amesteca pana se umfla grisul, apoi se toarna intr-o tava si se da la rece. Budinca se prepara in mod obisnuit cu cantitatile date. Se toarna budinca peste baza din suc, se pune frisca si se decoreaza cu toate fructele taiate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii