autor:

Foxxi T.

» » Sandviciuri

Zapekanka

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Slovacia


    Reteta postata pe: 03 februarie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Slovacia


Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Ingrediente
-o bagheta/corn, -ketchup/sos de usturoi/mustar, -ciuperci si usturoi calite putin, -cascaval, -piper,sare, -ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiati in lung bagheta/cornul, o ungeti cu ketchup/sos de usturoi/mustar si asezati cascavalul si ciupercile cu usturoiul.Dati bagheta la cuptor pana se topeste cascavalul si devine crocanta. Este o reteta foarte buna si usor de preparat.Pofta buna!!!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Usor si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -o bagheta/corn
  • -ketchup/sos de usturoi/mustar
  • -ciuperci si usturoi calite putin
  • -cascaval
  • -piper,sare
  • -ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Foxxi T.

Trufe cu ciocolata rapide

Amesteci intr-un bol crema si biscuitii.Le faci "bilute",le bagi prin ciocolata topita si le pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Pizza vegetariana

Pui faina intr-un lighean si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa,un pic de sare si putin ulei

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza

Crema de branza Foxxi T.

Pui intr-un bol toate aceste ingrediente si apoi le amesteci bine cu o furculita.Se pot amesteca

1 vot    1 comentariu
15 min
Aperitive cu brinza
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si bun.



Adauga reteta
Retete
din Sandviciuri
Pate de casa

Pate de casa

Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul. Am curățat ficatul

1 vot    3 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Chifle de hamburger

Chifle de hamburger

Etapa I (cu 12 ore inainte): Paté fermenté Aceasta etapa va rafina gustul formulei finale prin reducerea cantitatii de drojdie

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje