»

Retete "pasca"

Retete culinare
  • Pasca in straturi

    Blatul se incorporeaza ingredientele, se framanta coca pana se dezlipeste de mana. Se tapeteaza tava detasabila atat pe fundul tavii

    12 comentarii

  • Pasca in trei straturi

    Se bate zaharul cu ouale, se adauga laptele si uleiul. Se freaca drojdia cu putin zahar. Se cerne faina cu cacaua. Se amesteca toate,

    6 comentarii

  • Pasca rapida

    Se topeste margarina pe foc mic fara sa fiarba vreun pic. Se lasa deoparte ca sa se racoreasca. Se freaca galbenusurile cu zaharul si

    5 comentarii

  • Pasca cu brinza si pasca cu ciocolata

    aluat ptr cozonac-eu amfacut alautul de la reteta Cranch cu ciocolata -nr 89 numai ca am dublat cantitatile. Dupa ce am facut aluatul

    3 comentarii

  • Pasca traditionala

    Mai întâi de toate am frământat aluatul. Într-un castron încăpător am cernut făina și am amestecat-o

    0 comentarii

  • Aluat fraged,moldovenesc pt cozonac si pasca

    Din faina cernuta se prepara mai intai maiaua.O parte din faina se opareste cu 3/4 pahar de lapte clocotit,se amesteca bine pana se

    6 comentarii

  • Pasca cu brinza sarata

    Ieri am copt editia 2011 a cozonacului ! Bineintelesc ca am facut si pasca cu brinza Focsani ! Foarte, foarte frumos a crescut si

    7 comentarii

  • Pasca cu branza sărată a la Sidy

    Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min. Brânza se sfărâmă şi se amestecă cu ouăle,sarea,piperul,mărarul

    2 comentarii

  • Pasca poloneza

    Facem aluatul: mixam oul cu zaharul, bine-bine, apoi adaugam untul moale si mixam iarasi. Amestecam faina cu cacaua, zaharul vanilat

    0 comentarii

  • Pasca cu branza

    Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata

    13 comentarii

  • Pasca cu branza

    Am pus ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie; dupa omogenizare a rezultat un aluat destul de lipicios, pe care l-am intins

    11 comentarii

  • PASCA DE PASTE

    Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime.Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se

    3 comentarii

  • Pasca cu ciocolata

    Se separa cele 8 oua. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugandu-se treptat si zaharul; se mixeaza pana e gata bezeaua. Se

    18 comentarii

  • Pasca - reteta casei

    Branza de vaci proaspata se scurge de zer,se sfarama foarte bine cu furculita pentru a evita formarea eventualelor cocoloase.Se adauga

    9 comentarii

  • Pasca sarata

    Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul. Se amesteca

    8 comentarii

  • Pasca cu ciocolata

    Mod de preparare aluat: 1.Intr-un bol amestecati faina cernuta cu cacaua, drojdia si sarea. 2.Puneti zaharul, zaharul vanilat in

    2 comentarii

  • Pască cu brânză dulce

    Pune într-un castron brânza şi mai mărunţeşte-o dacă este bulgări. Sparge ouăle şi separă gălbenuşele de albuşuri. Bate

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Se bat ouale cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda va trebui pisata bine cu furculita pentru

    0 comentarii

  • Pasca in trei straturi

    Intai pregatim smantana: punem malai intr-un bol, punem deasupra un tifon impaturit in trei, punem smantana in tifon si lasam la rece,

    0 comentarii

  • Pasca cu branza si smantana

    Hristos a inviat! Dragilor va doresc sa aveti parte de un Paste fericit, multa sanatate, bucurii, sa traiti clipe frumoase alaturi de

    9 comentarii

  • Pasca cu cacao

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    6 comentarii

  • Pasca cu branza dulce si stafide

    Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut. Aluatul se imparte astfel:odata

    18 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Se freaca drojdia cu zaharul, apoi punem pe rand galbenusul, uleiul, coaja de lamaie,sarea, laptele si la urma faina bine cernuta.Se

    10 comentarii

  • Pasca cu branza

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    2 comentarii

  • Pasca cu aluat de cozonac

    Aluat 1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in lapele caldut, amestecam cu zaharul si cu cele 3 linguri de faina, acoperim cu

    5 comentarii

  • Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

    Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si apoi se amesteca bine cu cea de vaci

    3 comentarii

  • Pasca si cozonac pentru diabetici

    Cozonacul si cu pasca sunt facute cu fructoza in loc de zahar, astfel incat sa se bucure de ele toti membrii familiei. Totusi, cei care

    1 comentariu

  • Pasca cu samntana

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    0 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Aluat: Se fierb 200ml lapte, se ia de pe foc si se adauga 100gr faina amestecand foarte repede. Se lasa la racorit. Cand este inca

    0 comentarii

  • Pasca

    Pregatim maiaua din drojdie, o lingura de zahar si putin lapte caldut. Lasam la dospit 20 minute. Punem faina intr-un vas, adaugam

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »


Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar

Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar

Intr-un bol mixam mascarponele cu smanatana. Adaugam crema de branza, zaharul, mixam pana obtinem o crema spumoasa. La final incorporam

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Pricomide asortate

Pricomide asortate

Se preincalzeste cuptorul. Se separa ouale. Vom folosi la aceasta reteta numai albusurile, iar galbenusurile puteti sa le folositi

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse