»

Cuvinte cautate "pasca"

Retete culinare
  • Pasca cu branza

    Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata

    13 comentarii

  • Pasca cu branza

    Am pus ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie; dupa omogenizare a rezultat un aluat destul de lipicios, pe care l-am intins

    11 comentarii

  • PASCA DE PASTE

    Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime.Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se

    3 comentarii

  • Pasca cu ciocolata

    Se separa cele 8 oua. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugandu-se treptat si zaharul; se mixeaza pana e gata bezeaua. Se

    18 comentarii

  • Pasca - reteta casei

    Branza de vaci proaspata se scurge de zer,se sfarama foarte bine cu furculita pentru a evita formarea eventualelor cocoloase.Se adauga

    9 comentarii

  • Pasca sarata

    Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul. Se amesteca

    8 comentarii

  • Pasca cu ciocolata

    Mod de preparare aluat: 1.Intr-un bol amestecati faina cernuta cu cacaua, drojdia si sarea. 2.Puneti zaharul, zaharul vanilat in

    2 comentarii

  • Pască cu brânză dulce

    Pune într-un castron brânza şi mai mărunţeşte-o dacă este bulgări. Sparge ouăle şi separă gălbenuşele de albuşuri. Bate

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Se bat ouale cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda va trebui pisata bine cu furculita pentru

    0 comentarii

  • Pasca in trei straturi

    Intai pregatim smantana: punem malai intr-un bol, punem deasupra un tifon impaturit in trei, punem smantana in tifon si lasam la rece,

    0 comentarii

  • Pasca cu branza si smantana

    Hristos a inviat! Dragilor va doresc sa aveti parte de un Paste fericit, multa sanatate, bucurii, sa traiti clipe frumoase alaturi de

    9 comentarii

  • Pasca cu cacao

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    6 comentarii

  • Pasca cu branza

    Se cerne faina de grau intr-un vas,peste faina adaugam drojdia stinsa cu zahar ,un picut de sare si lapte dulce caldut ca apa de vara,adaugam

    0 comentarii

  • Pasca fara coca

    Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa care se strecoara de firicele. Branza

    0 comentarii

  • Pasca cu branza dulce si stafide

    Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut. Aluatul se imparte astfel:odata

    18 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Se freaca drojdia cu zaharul, apoi punem pe rand galbenusul, uleiul, coaja de lamaie,sarea, laptele si la urma faina bine cernuta.Se

    10 comentarii

  • Pasca cu branza

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    2 comentarii

  • Pasca cu aluat de cozonac

    Aluat 1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in lapele caldut, amestecam cu zaharul si cu cele 3 linguri de faina, acoperim cu

    5 comentarii

  • Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

    Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si apoi se amesteca bine cu cea de vaci

    3 comentarii

  • Pasca si cozonac pentru diabetici

    Cozonacul si cu pasca sunt facute cu fructoza in loc de zahar, astfel incat sa se bucure de ele toti membrii familiei. Totusi, cei care

    1 comentariu

  • Pasca cu samntana

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    0 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Aluat: Se fierb 200ml lapte, se ia de pe foc si se adauga 100gr faina amestecand foarte repede. Se lasa la racorit. Cand este inca

    0 comentarii

  • Pasca

    Pregatim maiaua din drojdie, o lingura de zahar si putin lapte caldut. Lasam la dospit 20 minute. Punem faina intr-un vas, adaugam

    0 comentarii

  • Pasca chinezeasca

    Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza; se adauga cate un pic de

    15 comentarii

  • Pasca

    Mod de preparare aluat Intr-un castron amestecam faina,drojdia si sarea. Galbenusurile le frecam cu un varf de sare. Punem la foc

    3 comentarii

  • Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

    1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. 2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a

    2 comentarii

  • Pasca cu branza fara faina

    In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca si coaja de lamaie dupa care se adauga

    0 comentarii

  • Pasca cu branza si stafide

    Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care

    0 comentarii

  • Pasca (fara aluat)

    Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina. Albusurile

    12 comentarii

  • Pasca cu branza

    Pentru blat: amestecam toate ingredientele, scoase din frigider cu cateva ore inainte (sau lasate peste noapte) si aflate la temperature

    5 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Mic-dejun Regal

Mic-dejun Regal

Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa il servesti ca un rege.Inspirata de

1 vot    0 comentarii
15 min
Sandviciuri
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne