» »

Retete "piftie"

Retete culinare
  • Racituri (Piftie)

    Labutele si ciolanul le-am parlit la aragaz dupa care le-am curatat f. bine apoi le-am lasat in apa cu sare vreo 2 ore, ca sa iasa sangele

    16 comentarii

  • Piftie ( racitura) de porc

    Curatz si spal foarte bine carnea,las la muiat peste noapte.Asez in oala,acopar cu apa rece, dau la fiert. Dupa ce da cateva clocote,schimb

    24 comentarii

  • Piftie de pui

    Se curata bine capatanile de restul de pene si se scoate ciocul, se curata picioarele de resturi de piele si se taie ghearele. Se spala

    14 comentarii

  • Piftie

    Se curata jambonul bine, bine, se parleste si se pune in oala de presiune impreuna cu ceapa, sarea si apa cat sa il acopere. Se fierbe

    4 comentarii

  • Piftie de vita

    Carnea se spala si se pune intr-o cratita inalta adaugam atata apa rece cat sa cuprinda carnea cu 3-4 cm mai mult decat nivelul carnii; -

    4 comentarii

  • Piftie de curcan portionata

    Se curata bine si se spala carnea. Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii, ceapa si apa cat sa o acopere

    18 comentarii

  • Piftie de porc portionata

    Se curata bine si se spala carnea. Daca are urme de par, o mai parliti la aragaz si radeti cu cutitul. Puneti toata carnea intr-o cratita

    8 comentarii

  • piftie din curcan

    se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate de ora dupa care se pun si legumele se

    2 comentarii

  • Piftie de porc

    Am bagat urechile si piciorusul in oala cu apa cat sa le acopere, si atat! Le-am lasat sa fiarba vreo 4 ore... Dupa ce a fiert carnea

    8 comentarii

  • Piftie de pui

    Se pun puii taiati in sferturi la fiert in apa rece intr-o cratita de fiert subpresiune; se adauga ceapa,sarea ,piperul si morcovii

    8 comentarii

  • Piftie cu mujdei

    Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca cu o palma nivelul carnii.

    3 comentarii

  • Piftie - racituri - de curcan

    Este o reteta pe care va recomand sa o faceti la prima ora si sa o lasati in liniste pe aragaz, la foc mic, chiar 8-9 ore.Fierband molcom

    1 comentariu

  • Piftie de cocos

    Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma, se adauga morcovul, ceapa, dafin,piper

    3 comentarii

  • Piftie de porc

    Parlim ciolanul si picioarele, le curatam si le spalam bine.Atat ciolanul cat si picioarele eu le-am taiat in doua.Pulpa de porc o spalam

    0 comentarii

  • Piftie de curcan

    Se spala carnea si se pune la fiert cu apa rece,o ceapa,1 morcov si 2-3 catei de usturoi.Apa trebuie sa acopere carnea cu o plalma.Cand

    3 comentarii

  • Piftie de porc

    Picioarele sau alte bucati de carne cu sorici se parlesc putin pe flacara, apoi se spala sub un jet de apa. Carnea se pune la fiert

    3 comentarii

  • Piftie de ciolan afumat

    Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l in apa fierbinte. Puneti-l la

    9 comentarii

  • Piftie curcan

    Se curata si se spala carnea, o punem la fiertcumorcovul si ceapa, apa sa depaseasca foarte putin de ceea ce este in oala, adaugam sarea

    2 comentarii

  • Piftie de pasare

    Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind

    0 comentarii

  • piftie din carne de porc

    Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe

    3 comentarii

  • Piftie de porc

    Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe

    24 comentarii

  • PIFTIE

    Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete. Se fierb la foc mic si se spumeaza

    3 comentarii

  • Piftie de porc

    Picioarele, urechile si soricul se oparesc, se parlesc, se rad cu cutitul si se spala in mai multe ape caldute pana raman perfect curate.

    0 comentarii

  • Racituri (piftie) de porc

    Capetele si picioarele de porc se trec prin flacara, se înlatura unghiile, se taie in bucati, se spala si se oparesc. Zarzavatul

    8 comentarii

  • Piftie de gisca (sau curcan)

    Se spala carnea si se pune la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se lasa sa fiarba incet,

    0 comentarii

  • Racitura (Piftie)

    Picioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai multe ape. Rasolul de

    2 comentarii

  • Piftie de porc

    Carnea se spala bine si se tine 2-3 ore intr-un vas cu apa rece. Apoi se mai spala inca o data si se pune la fiert intr-o oala mai mare,

    1 comentariu

  • Piftie de curcan

    Gelatina se inmoaie in apa rece. Gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor. Usturoiul se curata si se piseaza. Carnea

    1 comentariu

  • Piftie

    Se curata carnea de grasime, se taie bucati si se pune la foc cu apa rece si sare. Apa trebuie sa completeze jumatate din vasul ramas

    0 comentarii

  • Piftie de porc

    Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu

    0 comentarii

  •   1   2 »


Adauga reteta
Inapoi la scoala
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Pastrav la grill, cartofi cu pesto si sos de lamaie cu usturoi

Pastrav la grill, cartofi cu pesto si sos de lamaie cu usturoi

Pastravii eu i-am primit eviscerati, gata curatati, asa ca am trecut direct la pregatirea lor: inauntru i-am sarat bine, am pus cate

2 voturi    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Prajitura cu mascarpone si zmeura

Prajitura cu mascarpone si zmeura

Blat: Sepratam ouale, mixam galbenusurile spuma cu zaharul. Incorporam uleiul, apa si praful de copt, esenta de rom, apoi faina si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri