festivalul blogurilor gustoase

» »

Retete "toba"

Retete culinare
  • Toba de porc

    Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile

    8 comentarii

  • Toba in stomac de porc

    Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am

    3 comentarii

  • Salata de toba

    Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se condimenteaza dupa gust cu sare si

    0 comentarii

  • TOBA

    Toata carnea fiarta se taie in cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu grosimea de 2 cm si lungimea de 4-5 cm. Soriciul

    4 comentarii

  • Toba de casa

    Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a

    12 comentarii

  • Toba de porc

    Se spala si se pirlesc bine picioarele si urechile. Se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai. Se

    12 comentarii

  • Toba

    Se spala si se pirlesc bine picioarele si urechile. Se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai.

    2 comentarii

  • TOBA (CAS DE PORC)

    Toata carnea fiarta se taie in cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu grosimea de 2 cm si lungimea de 4-5 cm. Soriciul

    1 comentariu

  • sandvis cu toba

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    1 comentariu

  • sandvis cu toba

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    1 comentariu

  • sandvis cu toba si castraveti murati

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    1 comentariu

  • Toba

    Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile. Se rade soricul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai.

    0 comentarii

  • Toba

    Inainte de a fi puse la fiert, toate bucatile de carne si soricul se spala foarte bine; daca e nevoie, se tin putin in apa calda si

    0 comentarii

  • Toba

    Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala bine sub un jet de apa rece. Limba se spala, usturoiul se curata si se piseaza

    0 comentarii

  • Toba

    Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile, se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai;

    0 comentarii

  • toba de dorohoi

    Se spala si se curata bine stomacul, se sareaza si se pipereaza usor in interior si se lasa deoparte. Din carne se taie felii ca pentru

    0 comentarii

  • sandvis cu toba alba

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    0 comentarii

  • Toba de casa

    Se curata stomacul in apa clocotita prin scoaterea pielitei de pe interior. Daca se rupe pe alocuri, se coase fara nicio problema. Se

    0 comentarii



Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Ied cu ierburi aromate, la cuptor

Ied cu ierburi aromate, la cuptor

1. Preincalzim cuptorul la 200 grade C. 2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita. 3. Amestecam

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de Pasti
Budinca de orez cu bezea

Budinca de orez cu bezea

1. Spalam orezul in 4-5 ape, il scurgem bine apoi il punem intr-o cratita groasa, non-aderenta, impreuna cu laptele, cuisoarele, scortisoara,

5 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse