Suntem obisnuiti cu gemurile din capsune, prune, visine, caise, piersici sau din orice alte fructe ne trec prin minte. Dar si baconul poate fi baza perfecta pentru un gem delicios! Originar din bucataria zonei de sud a Statelor Unite ale Americii, gemul de bacon se poate servi in nenumarate moduri, fie intr-un sandvis, la micul dejun, intr-un burger sau chiar alaturi de carne facuta la gratar. Noi va invatam cum sa faceti acasa acest preparat minunat!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii