Incearca o salata usoara si hranitoare, pe care o poti lua si la picnic cu prietenii. Reteta de salata de paste orzo cu castraveti, marar si somon o gasesti si in Good Food de mai, dar si online pe site-ul goodfood.ro.
PREPARARE: 20 de minute, 2 portii, usor
2 fileuri de somon fara piele
5 cepe verzi, 3 întregi, 2 feliate marunt
1 legatura mica de marar, jumatate tocata
1 lamaie, jumatate stoarsa, jumatate feliata
125g de paste orzo
ulei de masline extravirgin
1 lingurita cu varf de maioneza
½ castravete, curatat si taiat felii
1. Se toarna suficienta apa într-o tigaie întinsa cat sa acopere fileurile de somon. Se adauga trei cepe verzi, mararul netocat, feliile de lamaie, sare si piper si se aduce la fierbere. Se asaza cu atentie cele doua fileuri de somon în acest lichid, se da focul la mic si se fierbe 6-8 minute sau pana ce pestele este patruns. Se ia de pe foc si se pune deoparte.
2. Între timp, se fierb pastele orzo conform instructiunilor de pe pachet, apoi se clatesc în apa rece si se scurg foarte bine.
3. Se amesteca doua lingurite de suc de lamaie cu o lingura de ulei de masline, maioneza, sare si piper. Se pun într-un bol pastele fierte, cepele verzi feliate, castravetele, mararul tocat si dressingul. Se amesteca si se serveste cu pestele fiert.
V.N. per portie: 549 kilocalorii, 37,2g proteine, 46,6g carbohidrati, 25,1g grasimi, 4,6g grasimi saturate, 1,1g fibre, 0,25g sare
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii