Dani, de la Neatza cu Razvan si Dani, isi deschide restaurant - cum arata localul vedetei

Dani Otil, simpaticul prezentator al matinalului de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani, a anuntat ca isi deschide restaurant in Bucuresti. 

Dani, de la Neatza cu Razvan si Dani, isi deschide restaurant - cum arata localul vedetei

Anuntul l-a facut pe Facebook, fiind insotit de un mesaj in care spunea ca-si cauta colegi si colege pentru noua afacere.

Din pozele postate pe Facebook, pare ca va fi vorba despre un restaurant scump si probabil ca va fi frecventat de multe vedete autohtone.

Iata ce a scris Dani Otil pe Facebook:

"Caut colegi si colege!

De data asta nu pt tv, ci pt un vis de-al meu mai vechi - un RESTAURANT!
Deschidem in cateva zile, in zona de Nord a capitalei. Suntem o echipa pozitiva, zambitoare cu chef de munca si de viata. Am pus fiecare in acest proiect idei si dorinte stranse in timp, in vacante si in locuri in care am lucrat.

Daca te regasesti...astept un cv si doua randuri despre ce crezi ca poti face pt noi la dani{arond}otil.ro sau intr-un mesaj privat."

Restaurantul se va numi The Grill - Meet & Meat.

Sursa foto: Facebook.com

Sursa articol: Restograf.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise