Carnatii de Plescoi reprezinta prima marca traditionala inregistrata in Romania si sunt foarte cautati deoarece carnea din...
Festivalul carnatilor de Plescoi - cand si unde are locÎncă o poveste despre mâncare bună a lui Păstorel Teodoreau. Iată că începe povestea: Răsfoind mai...
Două variante pe tema raţăAcum, in toiul iernii? Isi vor zice unii cetind titlul de mai sus, in plin decembrie.
Sarmalute in foi de vita de la Pastorel TeodoreanuToamna e momentul potrivit ca tu sa-ti umpli camara cu tot felul de bunatati. Si ce poate fi mai bun, pentru un desert...
O nebunie de dulceata!Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise