Cum desfaci corect 10 alimente, pentru a-ti face viata mai usoara

Omul, cat traieste, invata. De asemenea, omul, cat traieste, mai si greseste. De exemplu, cu siguranta si voi desfaceti gresit ambalajele acestor 10 alimente, prezentate mai jos. Insa, pentru a va face viata mai usoara, va spunem cum puteti indrepta acest lucru. Veti vedea ca totul va deveni mult mai simplu acum.   

Cum desfaci corect 10 alimente, pentru a-ti face viata mai usoara

1. Pachetelele de zahar

Ideea de a realiza mici pachetele cu zahar, pentru cafele, ceaiuri sau alte bauturi ce trebuie indulcite, i-a apartinut lui Benjamin Eisenstadt.

Tot el a gandit ambalajul in asa fel incat acesta sa fie rupt de la jumatate, nu doar la un capat. Astfel, rupand pliculetul de la jumatate, tot zaharul va curge direct in cana, iar in mana va ramane doar ambalajul.

2.Pringles

Chipsurile Pringles sunt foarte gustoase, dar destul de greu de mancat. Insa, cu o foaie A4 indoita si bagata in tub, totul devine mult mai simplu. Practic, in acest fel aveti un fel de sertar cu Pringles.

3. Pungile de chipsuri

Un alt ambalaj din care e greu sa mananci este punga de chipsuri. Asta pentru ca, pana acum, nu stiati ca ea nu trebuie desfacuta la un capat, ci decupata partea din mijloc, asa cum e aratat mai sus.

4. Cartofi fierti

Inainte de a-i pune la fiert, crestati fiecare cartof pe mijloc. Dupa ce ii fierbeti, puneti-i in apa rece. Apoi, ii veti putea decoji foarte usor, ca in exemplul de mai sus.

5. Bomboane Tic Tac

De obicei, cand vreti sa scoateti o bomboana Tic Tac din cutie, ajungeti sa aveti mai multe in palma. Tot ce trebuie sa faceti e sa intoarceti cutia cu capacul in jos, apoi s-o inclinati si sa deschideti capacul care are un loc special pe interior, in care ramane fix o bomboana Tic Tac.

6. Cutiutele de lapte condensat

Trageti de bucatica de ambalaj de deasupra coditei de plastic (ca in poza din dreapta, sus). Astfel veti obtine o gaura in forma de triunghi, perfecta pentru a putea scurge continutul de lapte condensat in cafea.

7. Cafelele "to go", cu capac

Cafelele "to go" au un capac ce nu trebuie scos. De multe ori, cand incercati sa faceti acest lucru, va ardeti sau varasti continutul pe pantaloni. Capacele acestor cafele au un tumburus care trebuie rupt, lasand in urma lui un orificiu pe care se poate bea cafeaua.

8. Cutiile de carton de lapte sau suc

Recunoasteti ca pana acum ati turnat gresit laptele / sucul din cutiile de carton. Si, de multe ori, ati dat si pe langa, din cauza ca lichidul curge destul de violent si cu sincope.

Metoda corecta, prin care laptele / sucul curge incet si uniform din cutie, este intocmai ca in imaginea de mai sus, cu partea fara gaura cat mai aproape de pahar, nu invers.

9. Nuci de cocos

Laptele de cocos poate fi baut foarte usor fara a sparge nuca. Tot ce trebuie sa faceti este sa gauriti unul dintre cele 3 puncte negre si sa introduceti un pai.

Pentru a desface nuca de cocos, trageti cu un cutit o linie in jurul celor 3 puncte negre. Apoi, loviti cu un obiect contondent aceasta suprafata si invelisul se va sparge.

10. Conservele

Defacatorul se manuieste intotdeauna inspre corp, iar cu cealalta mana se roteste conserva in directia opusa corpului. Astfel, conserva nu va avea marginile taioase si se va desface cu mult mai putin efort.

Acum stiti! :)

Sursa foto: theguardian.com

Sursa articol: brightside.me

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise