Bucuresti, 27.11.2015. Cea de-a treia editie a Food Bloggers Conference va avea loc pe 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti. Dupa o editie de vara bine condimentata cu teme interesante, prezentate de unii dintre cei mai priceputi vorbitori din domeniu, Evensys revine cu Winter Edition. Evenimentul se adreseaza bloggerilor culinari si persoanelor active online pasionate de gastronomie. Ca de fiecare data, conferinta urmareste sa aduca in prim-plan noutatile din domeniu, intr-o atmosfera relaxanta si asezonata cu subiecte actuale.
Food Trends - ce urmareste cele mai noi tendinte in arta culinara;
Blog Talk - o dezbatere interesante despre blogging-ul culinar si particularitatile sale;
Food Talk - o discutie antrenanta despre bucataria romaneasca.
Participantii vor afla care sunt ingredientele care asigura succesul blogurilor, cum pot imbina pasiunea pentru gastronomie cu mediul digital, care sunt strategiile eficiente in construirea campaniilor online si bineinteles, trips&tricks pentru un meniu demn de un chef.
La aceasta editie, vor vorbi: Oana Titica (Chicineta), Catalina Zaharescu-Tiensuu (KissTheCook.ro), Mihaela Sava (La PrajiturEla.ro), Florin Itu (Crazy Mother Cooker), Teodora Rogobete (Teo’s Kitchen), Bogdan Alexandrescu – Dexter (Funky Chefs), Ana Naie (EasyPeasy.ro), Madalin Simion (Wine and Knives), Adrian Adam (Radisson Blu Hotel, Bucharest), Bernd Kirsch (Radisson Blu Hotel, Bucharest), Irina Smeu (IBA Bucuresti), Andi Carlan (Sabucatarim.ro), Johnny Susala (Rare Foods Services), Camelia Juganaru (GatesteUsor.ro), Cristina Diaconescu-Pirlitu (Foodwise).
Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Staropramen, Haagen-Dazs, Electrolux, Edenia si Red Square Vodka.
Evenimentul va fi transmis live si va putea fi urmarit pe site-ul foodbloggers.ro.
Despre Evensys
Cu peste 9 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii