Light şi Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui şi totodată foarte popular în diverse colţuri ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este puţin cunoscut la noi şi aproape deloc utilizat.   Ştiaţi că laptele condensat este indispensabil pentru prepararea cafelei vietnameze şi a ceaiului malaiesian? Sau că pentru băutul ceaiului negru în Hong Kong laptele condensat este esenţial? De asemenea, în Asia, laptele condensat este un aliment de bază, fiind consumat direct pe pâine prăjită, că alternativă pentru gem.  

Light şi Bio – noile sortimente de lapte condensat Maresi

Laptele condensat Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria şi ajunge şi în România prin intermediul companiei Maresi Foodbroker, acum cu două sortimente noi: light şi bio.
Cum se obţine laptele condensat Maresi şi la ce poate fi folosit?
Pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspăt și natural din Alpii austrieci. În timpul procesului de producţie, apa se extrage din lapte, iar încălzirea îl face durabil.
Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fără conservanţi şi adaos de zahăr, fiind disponibil în trei variante: Original (7,5 % grăsime per 100 ml), Light (4% grăsime per 100 ml, lapte semi-degresat) şi Bio (7,5 % grăsime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).
Folosit în cafea, laptele condensat Maresi îi va oferi acesteia un gust cremos, mai bogat şi mai intens, net superior cafelei obișnuite şi o culoare maro-aurie îmbietoare, care intensifică plăcerea! Pentru a beneficia de o spumă de lapte cremoasă, răciţi sticla şi agitaţi-o bine înainte de utilizare. Savuraţi apoi cu înghiţituri mici şi veţi vedea cum o banală cafea se poate transforma într-o încântare pentru simţuri! Laptele condensat Maresi poate fi folosit însă şi ca bază pentru diferite deserturi: ştrudel, tarte, îngheţată, cupcakes, muffins, brownies, fiind perfect pentru gătit şi copt.
Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data producţiei şi atât timp cât sticla este închisă ermetic din fabricaţie, nu este nevoie să fie refrigerat, însă după deschiderea sticlei se păstrează în frigider şi se consuma în termen de o săptămână.
Laptele condensat Maresi poate fi achiziţionat din: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi şi Selgros, la preţul recomandat de 5,8 lei/sticlă – variantele Original & Light şi la preţul recomandat de 6,5 lei/sticla – varianta Bio.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise