Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale. Vei prefera întotdeauna vinetele tocate, proaspăt ridicate de pe grătarul de acasă, celor achiziţionate din supermarket sau pâinea frământată în cuptorul personal celei cumpărate de la magazin. Astfel de alegeri culinare înţelepte îţi ghidează viaţa şi te ajută să îi bucuri pe cei dragi în fiecare zi cu reţete gustoase ce păstrează aroma mâncării de altă dată.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii