Dupa New York, Chicago, Boston sau Londra, SAPTAMANA RESTAURANTELOR ajunge si in Romania, mai exact in Bucuresti. Intre 16 si 23 mai se va desfasura editia I (pilot) a proiectului care isi propune sa ofere clientilor pasionati de gastronomie un prilej de a profita de cateva zile speciale cu oferte si discounturi oferite de restaurantele de top participante.
Romania se aliniaza pentru prima oara in anul 2014 unei traditii mondiale ce are deja mai multi ani vechime. Astfel, mai multe orase americane precum New York, Chicago sau Boston, sau europene, precum Londra sau Dublin, organizeaza de ani de zile, cu mare succes, saptamani locale ale restaurantelor. Acestea sunt mereu insotite si de evenimente culinare speciale (demonstratii, targuri, prezentari produse, etc).
La acest prim proiect pilot (“editia de vara“) vor participa restaurante din Bucuresti care inteleg si accepta conditiile si regulile de organizare si promovare. In functie de succesul programului pilot, va urma si o editie de toamna-iarna (noiembrie/decembrie 2014). Apoi, anual, Saptamana Restaurantelor va avea mereu doua editii: de vara si de iarna. Lista localurilor participante va fi anuntata cu doua saptamani inainte de debutul Saptamanii Restaurantelor. Estimarea pentru prima editie este de aproximativ 30 de restaurante participante.
In paralel cu proiectul principal, in aceeasi perioada se vor desfasura si alte evenimente, precum demonstratii culinare, seri speciale de gatit - fiecare restaurant fiind liber sa isi aleaga sa pregateasca asa cum crede aceste evenimente. Acestea vor fi anuntate atat pe pagina oficiala de Internet a evenimentului, cat si pe pagina oficiala de facebook a Saptamanii Restaurantelor.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii