Stradale, restaurantul condus de Chef Foa, a atras peste 10.000 de clienți în prima lună și pregătește încă o premieră

În prima lună de la deschidere, restaurantul Stradale a atras peste 10.000 de clienți. Pe 31 martie, în urmă cu aproximativ o lună, Chef Foa și Flavours Food Design aduceau în România concepte culinare precum „street food“ și „live cooking“ în noul restaurant Stradale, într-o atmosferă cosmopolită și confortabilă. 

Stradale, restaurantul condus de Chef Foa, a atras peste 10.000 de clienți în prima lună și pregătește încă o premieră

La aproape o lună de la deschidere, răspunsul foarte bun din partea clienților pune bazele unei extinderi a conceptului Stradale. În perioada următoare va fi implementat programul after hours, astfel încât Stradale să fie deschis și după ora 17.00, precum și în weekend. Din toamnă, restaurantul va deveni primul gastro-pub din București, ceea ce va conduce la extinderea echipei și la diversificarea meniului. Până acum, pe lista bestseller-urilor se regăsesc mâncărurile gătite live folosind Robata Grill și Tandoor Oven, aduse în premieră în România.
Restaurantul este amenajat într-o suprafață de 600 de metri pătrați la parterul clădirii de birouri Bucharest Business Park (BBP). Spațiul, calitatea produselor și atmosfera Stradale au atras clienți cu o medie a vârstei între 30 și 35 de ani, cultivați, cu venituri peste medie și care apreciază mâncarea bună și mediul relaxant.
„A fost o lună intensă pentru Stradale și pentru întreaga echipă. Am pornit la drum cu o idee, am vrut să aducem în România mai mult decât o masă de prânz, să oferim o experiență culinară completă și după feedback-ul pe care l-am primit din partea clienților vedem că suntem pe drumul cel bun, iar asta ne bucură foarte mult. Continuăm să învățăm ce le place oamenilor care ne trec pragul și lucrăm la îmbunătățirea logisticii de servire, am mărit numărul staff-ului de servire și am crescut și numărul de bucătari“, a declarat Chef Foa, Executive Chef al Flavours Food Design. „Pentru perioada imediat următoare ne-am propus să extindem programul și să transformăm Stradale într-un gastro-pub after hours, decizie care ne-a fost influențată de feedback-ul clienților Stradale, pentru care le mulțumim”, a completat Chef Foa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise