Sâmbătă, 13 septembrie, ora 10.00, se dă startul Festivalului Deltei, ce aduce Delta Dunării în Bucureşti cu tot ce are mai preţios: tradiţii, oameni şi preparate tradiţionale din peşte: grătar de fitofag, somn sau macrou şi frigărui de somn, ciorbă de crap, chifteluțele de pește din caras și fitofag cu garnitură (cartofi și salată de varză), salată de icre de crap de Dunăre sau saramură de sincer. Dulcele gust al Dobrogei va fi adus printre bucureşteni de câştigătoarea Festivalului Borşului de Peşte al Deltei Dunării, care vine la Festivalul Deltei pentru a încânta vizitatorii cu măiestria ei în a prepara vestita ciorbă de peşte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii