Cui nu-i place sa dea aroma placintelor, ciocolatei calde sau vinului fiert cu un pic de scortisoara? Acest condiment da un gust deosebit preparatelor dulci, dar si bauturilor calde in timpul iernii. In plus, consumul de scortisoara este recomandat si datorita proprietatilor sale care aduc beneficii sanatatii organismului nostru. Iata trei dintre motivele pentru care ar trebui sa folosim mai des scortisoara atunci cand pregatim prajituri, placinte, dar si atunci cand bem cafea, lapte sau ciocolata calda.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii