Omleta este una dintre cele mai simple retete, si cu siguranta, multi dintre noi au incercat-o cel putin o data. Mai mult decat atat, suntem siguri ca majoritatea dintre noi si-au facut debutul in bucatarie cu aceasta reteta clasica.
Sfat: Amesteca energic ouale pana cand galbenusul se sparge si se amesteca perfect cu albusul. Acest pas ar trebui sa dureze intre 30 si 40 secunde.
4. Folositi tigaia gresita
Sfat: Folositi tigai corespunzatoare pentru cantitatea de oua pe care o pregatiti. Daca nu aveti o tigaie mica, puteti folosi chiar si o cratita de dimensiuni reduse. Este de preferat sa folositi tigai antiaderente.
5. Lasati ouale pe foc prea mult
.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii