Iaurtul este delicios si transforma orice preparat intr-o mancare bogata, cremoasa si plina de savoare. Si cu toate ca rezultatul merita orice efort, gatitul cu iaurt poate cauza adevarate frustrari, deoarece acesta se poate coagula repede, avand un aspect granulos neplacut. Si cand vorbim de gatitul cu iaurt, ne referim la retetele care presupun si incalzirea ingredientelor. Iata tot ce trebuie sa stiti inainte de a va apuca sa gatiti cu iaurt:
2. Adaugati amidon
4. Amesteca intr-un singur sens
Sursa articol: www.budgetcooking.about.com
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii