Mierea este folosita in bucatarie de mii de ani, datorita savorii aparte pe care o ofera preparatelor si bauturilor, insa si datorita beneficiilor pe care le aduce organismului. Mierea este folosita ca ingredient in moduri variate, de la indulcirea banalului ceai la pregatirea prajiturilor si a bauturilor alcoolice.
1. Este foarte simplu sa inlocuiesti zaharul cu miere atunci cand gatesti. Tine minte insa: mierea este aproximativ de doua ori mai dulce decat zaharul, asa ca este indicat sa adaugi o cantitate de miere mai mica de miere cu cel putin o treime decat cea de zahar. De asemenea, trebuie sa iei in considerare ca mierea contine pana la 18% apa, ceea ce inseamna ca trebuie sa reduci cantitatea de lichid din reteta cu aproximativ o cincime.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii