Alexandre Polmard este singurul macelar care ofera carnea de vita Blonde Aquitaine, despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa si rafinata din lume. Aceasta se obtine printr-un proces denumit "hibernare". Familia Polmard a inventat acest proces in 1990, sufland peste carne aer rece cu o viteza de 120 de km pe ora, la -43 de grade Celsius. Prin "hibernare" carnea poate fi pastrata perioade lungi de vreme. O astfel de friptura poate ajunge sa coste chiar si 3000 de euro.
Animalele beneficeaza de extrem de mult spatiu, pasuni si paduri din apropierea micului oras Saint Mihiel, din Franta, prin care se pot plimba de buna voie si in care au amenajate adaposturi pentru zilele ploioase sau friguroase.
Sursa foto si articol: edition.cnn.com
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii