Carnatul este un aliment preparat din carne tocata, slanina, sare si condimente, plante aromatice, iar pasta rezultata este introdusa intr-un invelis cilindric membranos, de origine animala (intestinul unor animale) sau sintetic. Denumirea provine din cuvantul latin "carnacius", care are semnificatia: produs din carne, "carnat". De asemenea, carnatii reprezinta placerea vinovata a multora dintre noi. Vinovata, pentru ca se tot spune ca nu sunt chiar cele mai sanatoase preparate. In orice caz, pentru a va satisface poftele de carnati noi va propunem 10 retete care-i includ intr-un fel sau altul:
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii