Numita si carnea vegetala, soia este o sursa excelenta de albumina, contine potasiu, magneziu, fosfor, calciu, fier, vitamina E si vitamina B6. De asemenea, s-a demonstrat ca soia influenteaza pozitiv sanatatea inimii noastre, iar medicii recomanda consumul a 25 de grame de albumine provenind din produse pe baza de soia zilnic. Asadar, pentru a va ajuta in indeplinirea acestei misiuni, noi va spunem 10 moduri diferite in care puteti gati cu soia:
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii