Pietele sunt inca pline de legume proaspete si verdeturi aromate si cu proprietati miraculoase. Astfel, poti combina legumele de primavara in tot felul de ciorbe colorate, gustoase si usoare. Unde mai pui si ca sunt destul de versatile, putand fi consumate reci sau fierbinti, cu bacon prajit, smantana, acrite sau indulcite. De asemenea, sunt usor si ifetin de facut. Noi iti propunem 10 retete de ciorbe de primavara, pe care le poti pregati in maxim o ora:
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii