Cum sa faci pizza la cornet

Cea mai la moda si interesanta pizza pe care o puteti face acasa este pizza la cornet. Este mai usor de mancat si destul de simplu de preparat. De asemenea, acest aperitiv va face senzatii la petreceri. Iata cum o puteti prepara:  

Cum sa faci pizza la cornet

Ingrediente:

- Aluat de blat de pizza (cumparat sau facut acasa)

- Felii de salam picant

- O ceapa feliata subtire

- O legatura de busuioc taiata marunt

- Cativa ardei taiati cubulete

- Sos de rosii

- Mozzarella

Insa, puteti sa va faceti de cap si sa umpleti conurile de pizza cu ce vreti voi, in functie de preferinte si gusturi.

De exemplu, mai puteti adauga si niste prosciutto crudo sau felii subtiri de somon afumat, branza brie sau porumb dulce.

Mod de preparare:

Se fac cateva cornete din folie de aluminiu. Se intinde aluatul si se taie astfel incat sa poata fi infasurat in jurul conurilor din folia de aluminiu.

Se incinge cuptorul pana ajunge la 180 de grade, cornetele de aluat se pun pe o tava cu partea ascutita in sus si se baga la cuptor, unde se lasa timp de 8 - 10 minute.

Dupa ce se scot din cuptor, se indeparteaza folia de aluminiu, iar conurile de aluat sunt umplute cu feliile de salam picant, legumele taiate marunt, branza mozzarella. La sfarsit se adauga si un pic de sos de rosii.

Se baga la cuptor (sau la microunde) intre 2 si 4 minute, apoi se presara busuiocul proaspat taiat.

Tineti minte ca puteti sa umpleti cornetele cu ce amestec de pizza doriti.

Mai jos aveti si un tutorial video de la BuzzFeed:

Sursa foto si articol: pillsbury.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise