Fasolea este mancarea traditionala de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Se gateste usor si tot romanul o prepara in aceasta perioada, nu doar pentru gustul bun, dar mai ales pentru ca este o mancare consistenta si bogata in proteine si carbohidrati. Cu totii stim ca la targurile si serbarile de Ziua Nationala, portiile de fasole cu ciolan sau carnati sunt la mare cerere. Insa, o puteti face si acasa. Noi v-am pregatit 10 retete care sa va ajute atunci cand vreti sa faceti o fasole buna:
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii