Cum scapam de gustul intepator al cepei

Crocanta si aromata, ceapa merge de minune alaturi de un burger bine facut sau intr-o salata verde! Dar, pe cat de delicioasa este, nu putem ignora gustul ei intepator. Din fericire, am descoperit o metoda prin care putem scapa de aceasta problema in cateva minute!  

Cum scapam de gustul intepator al cepei

Tot ce trebuie sa faci este sa pui ceapa feliata intr-un bol cu apa inainte de a o servi. Acest pas simplu amelioreaza gustul puternic al cepei si ii confera o aroma delicata. Compusii de sulf responsabili pentru gustul intepator se vor disipa in apa.
Pentru ca acest procedeu sa aiba efect, lasa ceapa in apa timp de cel putin zece minute si amestec-o o data sau de doua ori, dupa care usuc-o si foloseste-o dupa bunul plac.
Pentru mai multa aroma, poti pune ceapa in suc de lamaie, de lime, sau otet. Aceasta metoda este potrivita pentru toate tipurile de ceapa, fie ca vorbim despre ceapa rosie, salota sau ceapa alba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise