Modalitatea haioasa de a consuma un kiwi

Atunci cand iti petreci foarte mult timp in bucatarie, este imposibil sa nu descoperi noi si noi modalitati de a prepara, decoji, curata si consuma alimentele. Astazi, va prezentam o modalitate foarte haioasa in care puteti consuma un kiwi. Zau ca nu ne-am fi gandit vreodata la varianta aceasta. Iata cat de usor il puteti consuma si curata fara sa faceti mizerie.  

Modalitatea haioasa de a consuma un kiwi

Taie fructul de kiwi pe din doua. Ia una dintre jumatati intr-o mana si cu un cutit (poti folosi chiar unul pentru intins untul) taie in jurul cojii, dar fara sa patrunzi prin aceasta, lasand pulpa fructului in mijloc. Apoi, cu degetele, aplica presiune pe coaja. Miezul fructului va iesi la suprafata, iar tu il poti savura acum in liniste.

Poti folosi aceasta modalitate de curatare si atunci cand esti la munca si nu vrei sa te murdaresti prea mult pe maini, dar si atunci cand pregatesti o salata de fructe. Astfel, nu vei mai face mizerie si nu te vei mai alege cu o multime de coji imprastiate pe toata masa.

Interesant, nu? Tu ce astfel de trucuri rapide mai cunosti?

sursa articol si sursa foto: thekitchn.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise