Vechea tigaie din fonta este un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Mancarurile sunt mai delicioase, se foloseste mai putin ulei si nu adauga chimicale mancarurilor tale, asa cum se poate intampla cu alte tigai, mai noi. Fonta este un material poros, fiind un antiaderent natural. Totusi, pentru a fi antiaderent, este necesar sa adaugam putina grasime peste. Sfatul nostru este sa ungeti cu putin ulei tigaia voastra inainte de a o folosi, inlaturand ulterior excesul de ulei cu un servetel de bucatarie. In acest fel, mancarea nu se va lipi de tigaie.
Avantajele sunt multe in ceea ce priveste folosirea tigailor de fonta, insa este important sa stim ca tigaile de fonta necesita o curatare speciala.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii