Datorită evoluţiei tehnologice rapide din ultimii ani, astăzi ne putem bucura de o mulţime de fructe chiar dacă este sau nu sezonul lor: mâncăm struguri sau caise din primăvară până în iarnă.
1.Ştim că sunt proaspete!
E destul de evident că acele caserole pline de căpşuni pe care le cumpărăm în decembrie din supermarketuri nu sunt foarte proaspete. Eventual sunt crescute în sere, cu mulţi aditivi şi conservanţi. În schimb, dacă cumpărăm un kilogram de căpşuni la începutul verii din piaţă, avem garanţia că sunt proaspete.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii