Sandwich italienesc Sandwich italienesc

Indicatii de utilizare: a se lua la pachet si a se servi pe-o banca inconjurata de iarba verde si

19 voturi    8 comentarii

autor:

Sandwich cu mozzarella, rosii si pesto Sandwich cu mozzarella, rosii si pesto

Sandwich-ul se face in doi timpi si trei miscari. Putin mai mult poate dureaza pesto, pentru ca nimic

4 voturi    0 comentarii

autor:

Sandwich Tasty cu ou si bacon Sandwich Tasty cu ou si bacon

Intr-o oala mica punem apa la fiert, cand fierbe dam focul la minim, nu trebuie sa mai fiarba, si

3 voturi    0 comentarii

autor:

Salata cu oua de prepelita posate Salata cu oua de prepelita posate

Intr-o oala de dimensiune, sa zicem, mica spre medie, punem apa. Cam trei sferturi din volumul ei.

4 voturi    0 comentarii

autor:

Salata Nicoise Salata Nicoise

Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le

8 voturi    4 comentarii

autor:

autor
Salata cu creveti si rosii cherry Salata cu creveti si rosii cherry

Crevetii, daca ii cumparati prefierti, doar ii decorticati .insa le pastrati codita pentru aspectul

5 voturi    0 comentarii

autor:

autor
Salata marocana Salata marocana

Facem un dressing din doua linguri de maioneza, o lingura de mustar si 1-2 linguri de zeama de lamaie.

20 voturi    14 comentarii

autor:

Salata de cartofi noi cu mustar Salata de cartofi noi cu mustar

Frecam cartofii cu un burete apoi ii fierbem in apa cu sare aproximativ 20 de minute. Daca sunt

9 voturi    2 comentarii

autor:

autor
Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt

Decongelam vinetele si le scurgem bine. Curatam ceapa si o tocam solzisori mici. Scurgem

14 voturi    4 comentarii

autor:

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

2 voturi    0 comentarii

autor:

autor
Saramura de pui Saramura de pui

Saramura de pui cu mamaliga mancam in fiecare vacanta de vara, cand mergeam la tara, la nasii mei.

11 voturi    9 comentarii

autor:

autor
Piept umplut si conopida sotata Piept umplut si conopida sotata

Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa

38 voturi    6 comentarii

autor:

Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

In primul rand este necesar ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei!!! Aluatul: Drojdia

6 voturi    10 comentarii

autor:

Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte

Blatul de ciocolata: Ciocolata, untul, frisca si uleiul se pun intr-o craticioara la foc mic amestecand

53 voturi    12 comentarii

autor:

Mini cozonacei cu nuca Mini cozonacei cu nuca

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut. Untul il topim si il lasam sa se raceasca. Drojdia

4 voturi    4 comentarii

autor:

Negresa cu nuci si sos de cafea Negresa cu nuci si sos de cafea

Nucile se curata, se prajesc usor, apoi se toaca mare, untul se taie cuburi, cacaoa se cerne peste

58 voturi    14 comentarii

autor:

Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca Macarons cu ciocolata - tehnica italieneasca

Inainte de a face aceasta reteta, trebuie sa cititi instructiunile si trucurile pe care le-am scris

8 voturi    6 comentarii

autor:

Rulada cu mascarpone, ananas si papaya Rulada cu mascarpone, ananas si papaya

Pasta decorativa 1. Pentru a face pasta decorativa mixam toate ingredientele bine. 2. Punem in

6 voturi    2 comentarii

autor:

Salata de paste cu legume si mozzarella Salata de paste cu legume si mozzarella

Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor,

6 voturi    3 comentarii

autor:

Paste cu pesto de busuioc si spanac Paste cu pesto de busuioc si spanac

Exceptand uleiul, se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana se formeaza o pasta. Se

1 vot    0 comentarii

autor:

Pizza Capriciosa Pizza Capriciosa

Intr-o ceasca punem drojdia cu zaharul, o lingura de faina si le acoperim cu 2-3 linguri apa calda.

16 voturi    4 comentarii

autor:

autor
File de pastrav cu piure de telina File de pastrav cu piure de telina

Telina o punem la fiert. Intre timp calim ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline. Peste

4 voturi    0 comentarii

autor:

autor
Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când pastele sunt gata, le treci

12 voturi    2 comentarii

autor:

Midii cu vin si busuioc Midii cu vin si busuioc

In primul rand ne ocupam de midii. Ele trebuie sa fie inchise de tot. Cele care sunt deschise se

3 voturi    1 comentariu

autor:

Dovlecei cu rosii si mozzarella Dovlecei cu rosii si mozzarella

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent

45 voturi    11 comentarii

autor:

Ciuperci cu smantana Ciuperci cu smantana

Curatam ciupercile si le tocam cubulete. Calim ciupercile in doua trei linguri ulei apoi le scoatem

8 voturi    1 comentariu

autor:

autor
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita.

7 voturi    7 comentarii

autor:

Ciorba cu galuste Ciorba cu galuste

Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata)

5 voturi    0 comentarii

autor:

Ciorba de praz cu dovlecel Ciorba de praz cu dovlecel

Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati). Prazul se taie

3 voturi    0 comentarii

autor:

Ciorbă de crap Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii

autor:

Oua umplute cu pasta de sunca Oua umplute cu pasta de sunca

In primul rand fierbeti ouale, in apa clocotita cca 10-15 minute, sa fie tari. Taieti ouale pe diagonala,

2 voturi    1 comentariu

autor:

Briose aperitiv cu oua de prepelita Briose aperitiv cu oua de prepelita

Incepem cu brocolli care trebuie fiert cam 15 minute inainte de a-l folosi pentru briose. Eu am avut

4 voturi    0 comentarii

autor:

Oua umplute cu pate si ciuperci Oua umplute cu pate si ciuperci

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba

5 voturi    0 comentarii

autor:

Tarta frageda cu capsuni Tarta frageda cu capsuni

Pregatim aluatul cu o zi inainte. Untul moale il mixam cu praful de sare si zaharul. Adaugam oul

19 voturi    10 comentarii

autor:

Tarta rustica cu cirese Tarta rustica cu cirese

1. Pentru a face aluatul procedam astfel: punem faina, zaharul, si untul intr-un castron si framantam

8 voturi    4 comentarii

autor:

Biscuiti cu unt si fulgi de ovaz Biscuiti cu unt si fulgi de ovaz

Intr-un castron, punem untul moale, un praf de sare si zaharul. Amestecam bine cu un tel, apoi adaugam

2 voturi    0 comentarii

autor:

Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Mousse de ton
Mousse de ton

Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical,

1 vot    0 comentarii
10 min
Retete de Pasti
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta

Curatam ceapa si usturoiul si o taiem cam de 1,5 cm, le punem pe toate intr-un vas termorezistent. Ardeii grasi colorati ii taiem fasii. Pulpa

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti


Suntem si pe Google+
Suntem si pe Facebook