"Bucatarul Stie Tot!" este un concurs de cunostinte generale in care va puteti testa cunostintele din domeniul gastronomic. Intrebarile sunt usoare si amuzante, astfel incat multi dintre voi vor putea raspunde corect si vor intra in cursa pentru premiile zilnice, dar si pentru premiul ce mare. :)

Mai jos se afla intrebarea pentru aceasta zi (trebuie sa fii logat in cont pentru a raspunde):
Acest concurs s-a incheiat. Ramaneti pe Gustos.ro, pentru a descoperi alte concursuri si surprize.

Vezi clasamentul

Cine poate participa la concurs?

Concursul este deschis tuturor persoanelor care au un cont pe Gustos.ro. Daca inca nu ai cont, iti poti face unul in cateva minute aici.

Cum particip la concurs?

Puteti participa la concurs intrand in fiecare zi pe aceasta pagina si raspunzand la intrebare. Intrebarile vor fi publicate in fiecare zi, la ora 7.00 si veti putea raspunde la ele pana a doua zi, la aceeasi ora, cand va fi publicata o noua intrebare. Atentie! Pentru ca raspunsurile voastre sa fie validate in concurs este necesar sa va logati in contul propriu si sa reveniti pe aceasta pagina si sa raspundeti.

Cum castig premiile?

Pentru fiecare raspuns corect pe care il dai, vei primi un punct. La sfarsitul unei zile, vom desemna castigatorul. Pentru premiul final: persoana care strange cele mai multe puncte in cele 10 zile de concurs va fi marele castigator. In caz de egalitate, castiga persoana care a acumulat cele mai multe puncte in comunitate (prin postare de retete, recomandari de restaurante etc.) in etapa respectiva (pentru etapele zilnice, va conta activitatea in comunitate din ziua respectiva, iar, pentru premiul final, activitatea din cele 10 zile de concurs). Cu cat mai multe raspunsuri corecte, retete publicate pe Gustos.ro, comentarii si sfaturi, cu atat mai multe sanse de castig!

Cum aflu care sunt raspunsurile corecte?

Pentru a elimina orice tentativa de frauda, vom publica raspunsurile castigatoare la sfarsitul fiecarei etape zilnice. Click aici pentru raspunsurile din etapele precedente.

*Intrebarile sunt preluate exclusiv din articolele de pe Gustos.ro. Doar pe site-ul nostru veti gasi raspunsurile corecte si doar acestea sunt luate in considerare.

Citeste intreg regulamentul