Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Salată cu creveţi la grătar

Creveţii se pun la marinat cu o oră înainte de a-i pune pe grătar: usturoiul se toacă mărunt

1 vot    0 comentarii
25 min
autor

Bunatati la gratar

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca

1 vot    1 comentariu
40 min
autor

Frigărui din piept de curcan

Tăiem pieptul de curcan fâsii, condimentăm cu sare, piper, boia si putin rozmarin, adăugăm

0 voturi    1 comentariu
30 min
autor
Vezi toate retetele >>

Friptura la gratar e un deliciu – fie servita in aer liber, fie gatita chiar in bucatarie, o putem personaliza dupa gustul nostru si e o mancare agreata de intreaga familie. Iata si cateva sfaturi, pentru o friptura perfecta.

citeste in continuare »

Vorbind strict despre gatitul la gratar, acesta se face prin plasarea mancarii direct la peste foc. In vechime, aceasta insemna un foc si ceva care sa tina carnea astfel incat sa nu cada in el.


citeste in continuare »

Vrei sa ai echipamentul complet pentru gratar si nu stii exact ce iti trebuie? Iti prezentam niste sugestii de ustensile si instrumente perfecte pentru un gratar reusit.

citeste in continuare »