Frigărui din piept de curcan

Tăiem pieptul de curcan fâsii, condimentăm cu sare, piper, boia si putin rozmarin, adăugăm

0 voturi    1 comentariu
30 min
autor

Saramura de pui

Saramura de pui cu mamaliga mancam in fiecare vacanta de vara, cand mergeam la tara, la nasii mei.

28 voturi    10 comentarii
nespecificat
autor

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
autor

Caracatita la gratar - deliciu clasic grecesc

Daca luati caracatita proaspata, trebuie sa parcurgeti si etapa curatarii (cele congelate sunt, in

5 voturi    2 comentarii
1h
autor
Vezi toate retetele >>

Vorbind strict despre gatitul la gratar, acesta se face prin plasarea mancarii direct la peste foc. In vechime, aceasta insemna un foc si ceva care sa tina carnea astfel incat sa nu cada in el.


citeste in continuare »

Vrei sa ai echipamentul complet pentru gratar si nu stii exact ce iti trebuie? Iti prezentam niste sugestii de ustensile si instrumente perfecte pentru un gratar reusit.

citeste in continuare »

Fructele sunt perfecte pentru gratar pentru ca sunt foarte usor de preparat. Contin multa apa si zahar, iar prin prepararea la gratar puteti concentra aromele prin reducerea cantitatii de apa si caramelizarii zaharurilor naturale. Procesul este foarte simplu, iti trebuie fructe feliate, apa si ulei pentru a pregati cele mai simple fructe la gratar. Astfel vei obtine un aperitiv, o garnitura sau un desert foarte simplu si rapid.

citeste in continuare »