Pui la gratar cu sos picant bulgaresc

Incepe vremea gratarelor, asa ca putem sa iesim din tiparul cu care eram obisnuiti, adaugand un plus

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor

Frigărui de pui cu salată de castraveți și ceapă roșie

Această delicatesă de  inspirație indiană se poate prepara foarte ușor acasă cu ajutorul

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
autor

Cotlet cu legume la gratar

Cotletele de porc le ungem cu putin unt, le frecam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-un bol

3 voturi    1 comentariu
30 min
autor

Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se

6 voturi    0 comentarii
20 min
Vezi toate retetele >>

Vorbind strict despre gatitul la gratar, acesta se face prin plasarea mancarii direct la peste foc. In vechime, aceasta insemna un foc si ceva care sa tina carnea astfel incat sa nu cada in el.


citeste in continuare »

Vrei sa ai echipamentul complet pentru gratar si nu stii exact ce iti trebuie? Iti prezentam niste sugestii de ustensile si instrumente perfecte pentru un gratar reusit.

citeste in continuare »

Fructele sunt perfecte pentru gratar pentru ca sunt foarte usor de preparat. Contin multa apa si zahar, iar prin prepararea la gratar puteti concentra aromele prin reducerea cantitatii de apa si caramelizarii zaharurilor naturale. Procesul este foarte simplu, iti trebuie fructe feliate, apa si ulei pentru a pregati cele mai simple fructe la gratar. Astfel vei obtine un aperitiv, o garnitura sau un desert foarte simplu si rapid.

citeste in continuare »