Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
autor

Somon si creveti la gratar cu sos tartar

Treceti amestecul pentru marinata prin blender, apoi aruncati pestele in marinata, plus ceapa verde

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor

Frigărui din piept de curcan

Tăiem pieptul de curcan fâsii, condimentăm cu sare, piper, boia si putin rozmarin, adăugăm

0 voturi    1 comentariu
30 min
autor

Saramura de crap

Curatam pestele, il spalam si il crestam pe spate in cateva locuri locuri. Il saram, apoi il prajim

61 voturi    13 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Friptura la gratar e un deliciu – fie servita in aer liber, fie gatita chiar in bucatarie, o putem personaliza dupa gustul nostru si e o mancare agreata de intreaga familie. Iata si cateva sfaturi, pentru o friptura perfecta.

citeste in continuare »

Vorbind strict despre gatitul la gratar, acesta se face prin plasarea mancarii direct la peste foc. In vechime, aceasta insemna un foc si ceva care sa tina carnea astfel incat sa nu cada in el.


citeste in continuare »

Vrei sa ai echipamentul complet pentru gratar si nu stii exact ce iti trebuie? Iti prezentam niste sugestii de ustensile si instrumente perfecte pentru un gratar reusit.

citeste in continuare »