Dulceata de smochine

Smochinele se spala, se indeparteaza coditele si se lasa sa se scurga de apa. Se fierbe apa cu zaharul

31 voturi    10 comentarii
1h

Dulceață de căpșuni

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min

Magiun de prune

Din livada de pruni a părinților mei am primit o găleată de prune bistrițe numai bune pentru

10 voturi    11 comentarii
8h 15 min

Zacuscă cu ghebe si ceapă coapta

Spala ghebele in mai multe ape, curata-le de coditele mai batrane si apoi opareste-le cinci minute.

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Primul lucru de care gospodinele si gospodarii se ingrijesc inainte de conservarea alimentelor este pregatirea borcanelor si a sticlelor pentru conserve si sucuri.

citeste in continuare »

Toamna este momentul sa ne gandim la ce fel de legume, fructe sau verdeturi conservam pentru la iarna, ce muraturi punem si ce fel de dulceturi facem. Noi v-am pregatit un articol despre cele mai importante legume sau fructe pe care le poti conserva si cateva sfaturi.

citeste in continuare »

Ne aflam in plin sezon de facut conserve, asa incat sa ne putem bucura un an intreg de castraveciori crocanti, ardei aromati, zacusca divina sau gogosari spectaculosi.

citeste in continuare »