Credeai ca stii sa faci gratar?
Le tai, le pui pe gratar, le intorci si le iei. Cam atat, nu? Nimic nu poate fi mai departe de adevar! In Iulie, Gustos te transforma intr-un profesionist al gratarelor.
Cu bloggerii la gratar
Am vorbit cu bloggerii pasionati de arta culinara sa oferim cititorilor gustos.ro cele mai bune
retete de gratare preparate de acestia.
Va asteptam in jurul gratarului virtual!
in plus ti-am pregatit si articole faine :)

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un

5 voturi    0 comentarii
1h

Pui la gratar cu sos picant bulgaresc

Incepe vremea gratarelor, asa ca putem sa iesim din tiparul cu care eram obisnuiti, adaugand un plus

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor

Lup de mare la gratar si paella cu creveti

1. Peştele se curată, se spală, se ţine la rece. Se poate fileta, dar e mai gustos dacă îl

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min

Somon si creveti la gratar cu sos tartar

Treceti amestecul pentru marinata prin blender, apoi aruncati pestele in marinata, plus ceapa verde

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Friptura la gratar e un deliciu – fie servita in aer liber, fie gatita chiar in bucatarie, o putem personaliza dupa gustul nostru si e o mancare agreata de intreaga familie. Iata si cateva sfaturi, pentru o friptura perfecta.

citeste in continuare »

Vorbind strict despre gatitul la gratar, acesta se face prin plasarea mancarii direct la peste foc. In vechime, aceasta insemna un foc si ceva care sa tina carnea astfel incat sa nu cada in el.


citeste in continuare »

Vrei sa ai echipamentul complet pentru gratar si nu stii exact ce iti trebuie? Iti prezentam niste sugestii de ustensile si instrumente perfecte pentru un gratar reusit.

citeste in continuare »

Persoane foarte pricepute la gatit ne povestesc despre gratare, bloguri si mancare delicioasa. Sa-i cunoastem...