Cuiburi cu spanac

Se fierb spaghettele al dente in apa cu sare si o lingura de ulei. Se scurg si se trec sub un jet

1 vot    1 comentariu
nespecificat
autor

Salata Cezar

Rupem salata si o asezam pe un platou. Adaugam crutoanele si cascavalul taiat fasii (reteta originala

4 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Pizza cu andive si sunca de Praga

Nu ati mai mancat pizza cu andive? Atunci este clar ca trebuie sa incercati aceasta pizza delicioasa,

3 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Bucataria italiana este caracterizata prin flexibilitate, o gama larga de ingrediente si o bogata varietate regionala a retetelor. Felurile de mancare reprezinta un element important al stilului de viata italian si reflecta in principal cultura si istoria acestui popor.
Din punct de vedere culinar, Italia este o tara a incredibilei diversitati. Felurile de mancare, ingredientele, timpul de preparare si mirodeniile se schimba radical de la o regiune la alta.

citeste in continuare »

Cand ne gandim la mancaruri italienesti, ne gandim la paste. Cu peste 600 de tipuri existente in lume, pastele sunt, probabil, cele mai versatile mancaruri italiene.

citeste in continuare »

Cand nu stii ce sa mai gatesti, pizza vine ca o salvare. Fie ca o comanzi, fie ca decizi sa o prepari chiar tu, pizza e un fel de mancare simplu si delicios. Cu toate acestea, pizza e mult mai complexa decat pare si nici nu ai putea ghici cat de multe tipuri de retete de blat, sos sau toppinguri exista!

citeste in continuare »