Salata Cezar

Rupem salata si o asezam pe un platou. Adaugam crutoanele si cascavalul taiat fasii (reteta originala

3 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Pui cu rozmarin și măsline

Pulpele și pieptul de pui le-am spălat și le-am șters cu un prosop curat, le-am piperat, apoi

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor

Salata de paste cu dovlecei

Legumele le coacem la grill, pe o parte si pe cealalta, apoi le amestecam cu pastele, uleiul, asezonam

3 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Tiramisu usor, cu fructe

Ciocolata o topiti pe baie de aburi. Frisca lichida se bate pana isi mentine forma. Mascarpone

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Bucataria italiana este caracterizata prin flexibilitate, o gama larga de ingrediente si o bogata varietate regionala a retetelor. Felurile de mancare reprezinta un element important al stilului de viata italian si reflecta in principal cultura si istoria acestui popor.
Din punct de vedere culinar, Italia este o tara a incredibilei diversitati. Felurile de mancare, ingredientele, timpul de preparare si mirodeniile se schimba radical de la o regiune la alta.

citeste in continuare »

Cand ne gandim la mancaruri italienesti, ne gandim la paste. Cu peste 600 de tipuri existente in lume, pastele sunt, probabil, cele mai versatile mancaruri italiene.

citeste in continuare »

Cand nu stii ce sa mai gatesti, pizza vine ca o salvare. Fie ca o comanzi, fie ca decizi sa o prepari chiar tu, pizza e un fel de mancare simplu si delicios. Cu toate acestea, pizza e mult mai complexa decat pare si nici nu ai putea ghici cat de multe tipuri de retete de blat, sos sau toppinguri exista!

citeste in continuare »