Fondue de ciocolata alba

Inca o reteta de fondue, de data asta cu ciocolata alba. Un desert dupa care te lingi pe degete si

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Bomboane cu visine

Macinam biscuitii si nucile. Adaugam cacao, zaharul vanilat, romul si amestecam. Incorporam untul

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

16 voturi    8 comentarii
nespecificat
autor

Quesadilla picanta cu pui si sunca

Incingem ulei intr-o tigaie si ungem bine tigaia cu acesta. Punem o tortilla in tigaie. O acoperim

19 voturi    13 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Unul dintre efectele crizei economice este acela ca "europenii prefera sa ia masa acasa“ si sunt mult mai atenti cu iesirile la restaurant. Asa cum s-a intamplat in toate marile crize economice, relatiile sociale trec in acest moment la un nivel foarte personal.
 

citeste in continuare »

„Nu am timp” este poate una dintre cele mai folosite fraze de către omul modern. Asta se aplică mai ales când vine vorba de timpul pe care îl petrecem mâncând.

citeste in continuare »

Iata un meniu foarte potrivit pentru a va servi prietenii. (Desi, când veti aparea cu ceva care arata cam ca o placinta imensa pe care o veti aseza în mijlocul mesei, acestia se vor întreba daca nu cumva ati luat-o razna!)
 

citeste in continuare »