Inghetata cu rom si stafide

Stafidele se pun la inmuiat in apa calda pentru 15-20 minute,apoi se scurg si se lasa deoparte. Galbenusurile

12 voturi    6 comentarii
40 min

Inghetata de avocado,menta si lime

Avocado se curata si se stropeste cu zeama de la jumatate de lime. Intr-un blender se pune avocado

16 voturi    4 comentarii
4h

Banane caramelizate cu inghetata

Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga zaharul, se mai lasa 1-2 minute, se adauga zeama

7 voturi    0 comentarii
15 min

Parfait de nugat

Intai de toate, Alex (se stie el care Alex :) ) daca apuci sa citesti reteta asta, primeste si multumirile

4 voturi    2 comentarii
10 min
Vezi toate retetele >>

Cea mai populară istorie a îngheţatei începe la un banchet de-al regelui Charles I al Angliei. Masa fusese delicioasă, dar lovitura de graţie a apărut abia la desert. După multe pregătiri, bucătarul francez al regelui le-a prezentat musafirilor noul fel de mâncare. 

citeste in continuare »

Toată lumea are o aromă sau o marcă preferată pentru îngheţată, iar discuţia despre care îngheţată e mai bună se schimbă de la un an la altul. În timp ce producătorul dezvoltă propriile reţete speciale, elementele de bază ale producţiei îngheţatei sunt - în esenţa - aceleaşi peste tot. 

citeste in continuare »

Vreti sa obtineti o inghetata perfecta, fara cusur, numai buna pentru savurat? Va oferim cateva sfaturi utile care sa va ajute sa ajungeti la perfectiune. Va uram succes in crearea celor mai gustoase deserturi inghetate.


citeste in continuare »