Parfait de nugat

Intai de toate, Alex (se stie el care Alex :) ) daca apuci sa citesti reteta asta, primeste si multumirile

4 voturi    2 comentarii
10 min

Inghetata cu rom si stafide

Stafidele se pun la inmuiat in apa calda pentru 15-20 minute,apoi se scurg si se lasa deoparte. Galbenusurile

11 voturi    6 comentarii
40 min

Inghetata de zmeura cu bezea

Zmeura o spalam bine apoi o transformam in piure. Daca va deranjeaza semintele puteti sa o scurgeti,

2 voturi    1 comentariu
1h

Tarte cu mascarpone si inghetata caramel

Nuca o macinam marunt in robot/masina. Amestecam apoi nuca cu faina, sarea si untul taiat cubulete.

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Vezi toate retetele >>

Cea mai populară istorie a îngheţatei începe la un banchet de-al regelui Charles I al Angliei. Masa fusese delicioasă, dar lovitura de graţie a apărut abia la desert. După multe pregătiri, bucătarul francez al regelui le-a prezentat musafirilor noul fel de mâncare. 

citeste in continuare »

Toată lumea are o aromă sau o marcă preferată pentru îngheţată, iar discuţia despre care îngheţată e mai bună se schimbă de la un an la altul. În timp ce producătorul dezvoltă propriile reţete speciale, elementele de bază ale producţiei îngheţatei sunt - în esenţa - aceleaşi peste tot. 

citeste in continuare »

Vreti sa obtineti o inghetata perfecta, fara cusur, numai buna pentru savurat? Va oferim cateva sfaturi utile care sa va ajute sa ajungeti la perfectiune. Va uram succes in crearea celor mai gustoase deserturi inghetate.


citeste in continuare »