Parjoale moldovenesti

Dati carnea si cartoful prin masina de tocat, amestecati cu ou, sare, ceapa tocata marunt si calita

8 voturi    2 comentarii
nespecificat
autor

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Reteta asta este inspirata din prima mea carte de bucate - "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti",

9 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Bulz ciobanesc

Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu branza si carnat, este un bulgare de aur, cu dantela

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor

Tochitura moldoveneasca

Carnea si slaninuta le-am taiat bucatele si le-am pus la prajit intr-un ceaun de tuci. Am calit-o

4 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

citeste in continuare »

Nu mai este mult pana la Pasti, asa ca trebuie deja sa avem in vedere ca pregatirile pentru sarbatorile Pascale trebuie incepute din timp, pentru a nu ne aglomera prea tare in ultima saptamana.
 
Un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Pasti este friptura de miel. 

V-am spus deja cum se alege carnea de miel, dar si care sunt beneficiile consumului de carne de miel.

Acum va spunem si care sunt cele 5 greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand pregatiri friptura de miel pentru Pasti: 
 

citeste in continuare »