Ardei umpluti

Carnea de pui se toaca si se pune intr-un bol mare. Intr-o tigaie se pune uleiul, ceapa curata si

1 vot    2 comentarii
nespecificat
autor

Ciorba de oase afumate

Pentru inceput calim oasele garf impreuna cu morcovul ras, ceapa si ardeiul kapia tocate marunt.

5 voturi    2 comentarii
nespecificat
autor

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
autor

Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

14 voturi    3 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Dulceata de nuci verzi este un adevarat deliciu traditional romanesc. Pentru ca este perioada in care se culeg nucile verzi pentru prepararea acestei bunatati de dulceata, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii si sa va propunem o reteta tocmai buna de preparat.
 

citeste in continuare »

Foarte rafinată mândrie a marilor case moldovene şi valahe, dulceaţa de cireşe amare (ca şi cea de nuci verzi) e o perlă strălucitoare a bucătăriei elegante româneşti...

citeste in continuare »