Ciorba de potroace

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam

15 voturi    3 comentarii
nespecificat
autor

Invartita cu nuca

Dizolvam cubuletul de drojdie cu putina apa calda, adaugam doua linguri de faina si amestecam pana

9 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor

Ciorba de perisoare

Puneti ceapa, morcovii, telina si pastarnacul sa fiarba intr-o oala cu 4l apa, la foc mediu. Spumati

4 voturi    2 comentarii
nespecificat
autor

Clatite cu branza de vaci si stafide

Clatitele: Reteta am luat-o din GoodFood. Este perfecta, nu mai are nevoie de nici un fel de interventie:

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

citeste in continuare »

Nu mai este mult pana la Pasti, asa ca trebuie deja sa avem in vedere ca pregatirile pentru sarbatorile Pascale trebuie incepute din timp, pentru a nu ne aglomera prea tare in ultima saptamana.
 
Un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Pasti este friptura de miel. 

V-am spus deja cum se alege carnea de miel, dar si care sunt beneficiile consumului de carne de miel.

Acum va spunem si care sunt cele 5 greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand pregatiri friptura de miel pentru Pasti: 
 

citeste in continuare »