Alivenci moldovenesti

Cunoscute si sub denumirea de placinta ciobanului , alivencile sunt de fapt niste placinte cu branza

7 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Alivanca

Oul cu un praf de sare se bate spuma, se amesteca cu iaurtul si smantana dulce. Se adauga putin cate

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
autor

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Reteta asta este inspirata din prima mea carte de bucate - "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti",

9 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Zama cu afumatura

Zama asta este un hit, cu mana pe inima va spun ca e cea mai buna din toate ciorbele din lume! Carnea

6 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

citeste in continuare »

Nu mai este mult pana la Pasti, asa ca trebuie deja sa avem in vedere ca pregatirile pentru sarbatorile Pascale trebuie incepute din timp, pentru a nu ne aglomera prea tare in ultima saptamana.
 
Un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Pasti este friptura de miel. 

V-am spus deja cum se alege carnea de miel, dar si care sunt beneficiile consumului de carne de miel.

Acum va spunem si care sunt cele 5 greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand pregatiri friptura de miel pentru Pasti: 
 

citeste in continuare »