Fasole de toamna

Nu prea stiu cum sa-i spun - iahnie de fasole, fasole cu kaiser- nu suna nicicum dar e un fel de

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Parjoale moldovenesti

Dati carnea si cartoful prin masina de tocat, amestecati cu ou, sare, ceapa tocata marunt si calita

7 voturi    2 comentarii
nespecificat
autor

Alivenci moldovenesti

Cunoscute si sub denumirea de placinta ciobanului , alivencile sunt de fapt niste placinte cu branza

6 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Mucenici moldovenesti

Preparam maiaua din drojdie, o lingurita zahar si una de faina. Dupa 10 minute o amestecam cu restul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Dulceata de nuci verzi este un adevarat deliciu traditional romanesc. Pentru ca este perioada in care se culeg nucile verzi pentru prepararea acestei bunatati de dulceata, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii si sa va propunem o reteta tocmai buna de preparat.
 

citeste in continuare »

Foarte rafinată mândrie a marilor case moldovene şi valahe, dulceaţa de cireşe amare (ca şi cea de nuci verzi) e o perlă strălucitoare a bucătăriei elegante româneşti...

citeste in continuare »

Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

citeste in continuare »