Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

40 voturi    9 comentarii
nespecificat
autor

Ardei umpluti

Carnea de pui se toaca si se pune intr-un bol mare. Intr-o tigaie se pune uleiul, ceapa curata si

1 vot    2 comentarii
nespecificat
autor

Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă de post Pentru varianta "de dulce" se inlocuieste 150 ml de

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Mucenici moldovenesti

Preparam maiaua din drojdie, o lingurita zahar si una de faina. Dupa 10 minute o amestecam cu restul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Dulceata de nuci verzi este un adevarat deliciu traditional romanesc. Pentru ca este perioada in care se culeg nucile verzi pentru prepararea acestei bunatati de dulceata, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii si sa va propunem o reteta tocmai buna de preparat.
 

citeste in continuare »

Foarte rafinată mândrie a marilor case moldovene şi valahe, dulceaţa de cireşe amare (ca şi cea de nuci verzi) e o perlă strălucitoare a bucătăriei elegante româneşti...

citeste in continuare »

Cookie Settings