Mucenici moldovenesti

Preparam maiaua din drojdie, o lingurita zahar si una de faina. Dupa 10 minute o amestecam cu restul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
autor

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
autor

Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

41 voturi    9 comentarii
nespecificat
autor

Parjoale moldovenesti

Dati carnea si cartoful prin masina de tocat, amestecati cu ou, sare, ceapa tocata marunt si calita

8 voturi    2 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Ciorbele romanesti sunt absolut delicioase, nu este de mirare ca au devenit intr-atat de populare. Ne-am gandit ca pentru aceasta vreme racoroasa este perfecta o ciorba romaneasca, sanatoasa si care te incalzeste instantaneu.

citeste in continuare »

Nu mai este mult pana la Pasti, asa ca trebuie deja sa avem in vedere ca pregatirile pentru sarbatorile Pascale trebuie incepute din timp, pentru a nu ne aglomera prea tare in ultima saptamana.
 
Un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Pasti este friptura de miel. 

V-am spus deja cum se alege carnea de miel, dar si care sunt beneficiile consumului de carne de miel.

Acum va spunem si care sunt cele 5 greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand pregatiri friptura de miel pentru Pasti: 
 

citeste in continuare »