Ciorba de oase afumate

Pentru inceput calim oasele garf impreuna cu morcovul ras, ceapa si ardeiul kapia tocate marunt.

6 voturi    2 comentarii
nespecificat
autor

Fasole de toamna

Nu prea stiu cum sa-i spun - iahnie de fasole, fasole cu kaiser- nu suna nicicum dar e un fel de

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Daca branza nu este grasa, se pot adauga 2 linguri de smantana. Se face un amestec omogen din toate

5 voturi    4 comentarii
nespecificat
autor

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Reteta asta este inspirata din prima mea carte de bucate - "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti",

9 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Dulceata de nuci verzi este un adevarat deliciu traditional romanesc. Pentru ca este perioada in care se culeg nucile verzi pentru prepararea acestei bunatati de dulceata, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii si sa va propunem o reteta tocmai buna de preparat.
 

citeste in continuare »

Foarte rafinată mândrie a marilor case moldovene şi valahe, dulceaţa de cireşe amare (ca şi cea de nuci verzi) e o perlă strălucitoare a bucătăriei elegante româneşti...

citeste in continuare »