Midii cu vin si busuioc

In primul rand ne ocupam de midii. Ele trebuie sa fie inchise de tot. Cele care sunt deschise se

3 voturi    1 comentariu
40 min

Somon cu sos de smantana

Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
nespecificat
autor

Smoothie de mure, nectarine si struguri

1.Se spala fructele si se curata daca este cazul. 2.Murele se pun in blender, se adauga necatrinele

6 voturi    6 comentarii
5 min

Suc de morcovi cu mar si portocala

Morcovul se curata, se spala, se taie bucati si se pune la fiert; dupa 5 minute se adauga si marul

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
autor
Vezi toate retetele >>

Un exemplu excelent despre cum poti folosi si incuraja pasiunea pentru gatit printr-un proiect culinar special, dedicat elevilor.
O echipa formata dintr-o mana de adolescenti si doi profesori s-au inarmat cu mult entuziasm si energie pozitiva, iar impreuna socializeaza, fac ceva util, experimenteaza si se distreaza!

citeste in continuare »

Dupa o zi grea simtim adesea nevoia de a ne racori cu ceva usor si delicios. De ce sa nu incercam un preparat la indemana, inspirat din bucataria sud-asiatica?

citeste in continuare »

Din ce in ce mai multa lume incepe sa adopte un stil de viata care sa nu implice consumul de carne. Dar cum rezistam fara proteinele animale? Este simplu! Le inlocuim cu "rudele" lor de ordine vegetala. Fie ca vorbim despre legume, nuci sau chiar oua, toate au rolul de a transforma o salata obisnuita intr-un pranz consistent. Iata cinci alimente care ne vor "incarca" pranzul cu proteine!

citeste in continuare »