Tort abanos

Aluat: Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul tos, se adauga esenta de vanilie si uleiul,

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
autor

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

4 voturi    1 comentariu
1h
autor

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    1 comentariu
1h
autor

Tort cu visine si iaurt

Preparare blat: Albuşurile se bat spumă cu zahărul până se obţine un fel de bezea lipicioasă.

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
autor

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
autor

Tort de ciocolata cu capsuni

Pentru început separăm ouăle, batem spumă albuşurile până stau băţ, după care

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
autor

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
autor

Sachertorte este in mod clar desertul ideal pentru iubitorii de ciocolata. Un foarte cunoscut desert vienez, acesta a fost inventat de catre austriacul Franz Sacher in 1832 pentru Printul Wenzel von Metternich.
 

citeste in continuare »

Nu e uşor să pregăteşti tortul perfect, asta ştie orice gospodină. Ai nevoie de răbdare şi talent şi de un pic de chimie.

citeste in continuare »

Tortul Padurea Neagra este un desert german, facut de obicei dintr-un blat cu cacao, frisca, visine sau cirese si fulgi de ciocolata. De obicei, se adauga si lichior sau rom pentru insiroparea blatului.

citeste in continuare »