Tort cu visine si iaurt

Preparare blat: Albuşurile se bat spumă cu zahărul până se obţine un fel de bezea lipicioasă.

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
autor

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

4 voturi    1 comentariu
1h
autor

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    1 comentariu
1h
autor

Tort de ciocolata cu capsuni

Pentru început separăm ouăle, batem spumă albuşurile până stau băţ, după care

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
autor

Tort abanos

Aluat: Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul tos, se adauga esenta de vanilie si uleiul,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
autor

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
autor

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
autor

Tortul Padurea Neagra este un desert german, facut de obicei dintr-un blat cu cacao, frisca, visine sau cirese si fulgi de ciocolata. De obicei, se adauga si lichior sau rom pentru insiroparea blatului.

citeste in continuare »

Tortul miresei dateaza din vremuri vechi, inca din timpurile romane. Desigur, romanii nu aveau torturi elaborate, cu decoruri si creme fine. De fapt, ei foloseau felii de paine de grau, care erau rupte deasupra capului mirilor, pentru a le aduce noroc si prosperitate.

citeste in continuare »

In cele ce urmeaza va prezentam un tort regal, savurat de capetele incoronate de la curtea regala a Angliei. Tortul Victoria este un tort usor de preparat, perfect pentru vara, cu o istorie interesanta in spatele cortinei gastronomice.

citeste in continuare »