Publicitate

Profilul demografic al utilizatorului Gustos.ro
Utilizatorii gustos.ro sunt in majoritate femei (60%), iar 60% dintre acestia au varste cuprinse intre 24 – 49 de ani, atat din Bucuresti, cat si din principalele judete ale tarii. Mai multe detalii in prezentarea de mai jos.
Date trafic Gustos.ro:

Rate card Gustos.ro:
Produs Unitate de masura Cost/unitate (euro)
Banner 468 x 60 1.000 afisari 5
Leaderboard 728 x 90 1.000 afisari 7
Small Banner 1.000 afisari 3
Skyscraper Banner 160 x 600 1.000 afisari 7
Insert newsletter (max. 30 de cuvinte) 1 editie (peste 112.600 trimiteri) 600
Overlayere Flash/interstitiale 1.000 afisari 13
Articol newsletter (lead in cu continuare pe site) 1 editie (peste 112.600 trimiteri) 800
Advertorial (pe site, fara newsletter)   250
Sponsorizare sectiune (ex: “Retete cu carne”) - bannere pe toate paginile din acea sectiune + background custom 1 luna 700
Mailing special 1.000 trimiteri 30 euro
Targetare bannere (costuri
- targetare pe tara + 30%
- targetare orara + 30%
- bannere Flash sau GIF-uri animate care depasesc 15 KB + 20%
Observatii
* Gustos.ro isi rezerva dreptul sa nu ofere spatiu de publicitate pentru anumite tipuri de produse/servicii care pot aduce atingere imaginii noastre (ex.: jocuri de noroc)
* Timpul de la contractare la lansarea unei campanii este de 2-4 zile lucratoare
Pentru propuneri, nelamuriri sau alte detalii, va rugam sa ne contactati, folosind formularul de contact.
Adauga reteta
Adauga articol
Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)
Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)

Taiem marunt usturoiul. Taiem marunt ciapa verde o vom folosi pentru decorare. Pregatim orezul: il spalam si il punem la copt, eu

16 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Tango cu cirese
Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Aripioare picante de pui la gratar
Aripioare picante de pui la gratar

Se amesteca ingrendientele si se pun aripioarele de pui intr-un castron, se ung bine cu amestecul obtinut si se lasa la rece 4-5 ore. Se

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.