autor:

»

Acapulco

Constanta - 905350, Eforie Nord, str. Tudor Vladimirescu, nr. 44

Alte restaurante din zona

Dispunand de mai multe saloane, Restaurant Acapulco este perfect atat pentru petrecerile fastuoase cat si pentru o cina intima.

Puteti alege preparate ale bucatariei internationale deosebit pregatite de bucatarii nostri.

Cateva din specialitatile pe care restaurantul vi le recomanda cu caldura sunt tacos mexican cu pui sau vita si turnedo Cournouski, iar dintre deserturi, inghetatele Cupa Claudia si Pepe Mexicanul.

In timpul sezonului estival puteti savura preparatele culinare si in aer liber, pe una din terasele restaurantului, simtind briza marii.
 • 6 impresii despre restaurantul Acapulco • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Gabriela , 26 August 2012

  O impresie proasta deja de la telefon, cand am sunat intr-o dupa-amiaza sa rezerv o masa cu doua locuri pentru o cina pe terasa si intr-un ton extrem de neprietenos si sec mi s-a spus ca e totul ocupat. Am ramas surprinsa ca nu m-a intrebat nici macar pentru ce ora vroiam sa rezerv. Nici o problema, am trecut mai tarziu direct pe la ei si pe terasa exista o masa libera insa fara scaune si ma asteptam ca ospataritele sa aiba cel putin inteligenta de a se gandi sa faca rost de doua scaune dintre numeroasele libere din interior sau de la mesele unde am vazut ca aveau in plus. In schimb, ni s-a spus ca nu exista scaune la masa respectiva…WTF??? Daca as fi fost proprietarul localului as fi concediat persoana respectiva pe loc pentru cat de putin si-a pus capul la contributie sa gaseasca o solutie simpla pentru un potential client. Asa l-a pierdut pentru ca desi erau locuri libere inauntru, cu uimire am parasit locul si nici ca mia revenim vreodata. Ospataritelor le trebuie un training motivational, pareau extrem de fara nici un chef! Cu alte cuvinte o intampinare mediocra.

 • Andreea , 03 Iulie 2010

  Imi place sa mananc acolo in extra sezon. Vara e mai complicat, timpul de asteptare se mareste foarte mult, pana vine comanda, si uneori nici preparatele nu par pregatite cu aceeasi atentie. Recomand cu placere pizza, care se pregateste cu un blat reteta proprie; e un pic mai.. altfel :) Din punct de vedere al amenajarii, mie mi se pare de un bun gust desavarsit, modern, dar primitor.

 • valentina ionita
  valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 Aprilie 2009

  Restaurantul este select ,este dotat cu terasa si bar, 2 restaurante mai mici ,la randul lor dotate cu terase si discoteca, loc de joaca pentru copii si parcare pazita. Te simti in siguranta,meniul,atmosfera cat si ospitalitatea sunt pe masura.Felicitari.

 • Vekas
  Vekas (Chef de cuisine) , 22 Iulie 2008

  Fiul meu tocmai a sosit de la mare si mi-a relatat cateva lucruri, de bine, despre acest restaurant, care, dupa cum se numeste, ne aminteste de frumusetea statiunii mexicane Acapulco, dar mai ales de savoarea bucatelor mexicane. Familia fiului meu a fost incantata de aspectul restaurantului, de servirea ireprosabila si de mancarea deosebit de gustoasa din acest restaurant. Vekas Maria

 • Liliana Pintilie (Chef de cuisine) , 22 Iulie 2008

  Este un restaurant asezat la malul marii, de aceea este foarte vizitat de catre turistii care vin de pe plaja.

 • olivia , 04 Iulie 2008

  Un restaurant de nota 10

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

150 din
Constanta

COLONADELOR

7 comentarii

Specific International