autor:

Fara foto

»

Ana Rustic Aleea Hobita

Locatie: Pantelimon, Bucuresti - Aleea Hobita, numarul 1 (sector 2)

Alte restaurante din zona

Va invitam in restaurant Ana Rustic pentru a descoperi atmosfera rustica si pentru a savura preparatele delicioase pregatite de bucatarii nostri specialisti in retetele traditionale romanesti!

Restaurant "Ana Rustic" dispune de 4 saloane, insumand o capacitate de 1000 de locuri.

Spatiul destinat restaurantului este amenajat in stil rustic, decorat cu elemente specifice stilului traditional romanesc, fapt ce-i confera un ambient pitoresc si care creaza o atmosfera intima. In functie de evenimentele ce vor avea loc in restaurantul nostru, decorul salonului poate fi adaptat, tinand cont de tema sarbatorii, precum si de preferintele clientilor nostri.

Pentru a-si diversifica gama de preparate culinare, incercand astfel sa castige si un alt gen de clientela, restaurant "Ana Rustic" si-a creat propria pizzerie. Clientii ce prefera pizza in schimbul mancarurilor traditionale romanesti beneficiaza, pe langa gustul desavarsit al pizzei, de o servire permanenta si de o capacitate a salonului deloc de neglijat: 150 de locuri menite sa le ofere spatiu si libertate clientilor nostri.
 • 3 impresii despre restaurantul Ana Rustic Aleea Hobita
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  nasu , 19 Martie 2010

  eu nu pot sa cred cum se poate ca pentru un asemenea spatiu sa nu ai o bucatarie adecvata se gateste in conditii infecte si improprii la mesele fesyive toti nepriceputii amenajaza platouri neigenic isi spala mainile propruzis in produse va recomand sa faceti o alta alegere

 • Fara foto
  alice , 22 Februarie 2010

  Am mancat acolo de multe ori prin 2007...desi e mai "ascuns" el, mancarea era f buna, preturi acceptabile, servire buna,e super vara pe terasa la umbra copacilor...

 • Fara foto
  Alina Adumitroaei , 02 Iulie 2008

  Spatiul destinat restaurantului este amenajat in stil rustic, decorat cu elemente specifice stilului traditional romanesc, fapt ce-i confera un ambient pitoresc si care creaza o atmosfera intima.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Nespecificat
 • Adresa:
  Aleea Hobita, numarul 1 (sector 2)
 • Oras:
  Bucuresti
 • Zona:
  Pantelimon
Adauga reteta
Adauga articol