autor:

iuliana tarnoveanu

»

bella muzica

Brasov - Brasov
Piata Sfatului Nr. 19

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Intimitate,armonie,rafinament,o gama delicioasa de preparate culinare.Pe gustul tau aici vei gasi delicatese unguresti,mexicane si bineinteles romanesti.
 • 15 impresii despre restaurantul bella muzica • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • diana , 03 Martie 2013

  mancare ex excelenta , preturi pe masura, ce imi place e ca poti comanda ceva si daca nu se afla in meniu , bucatarul se pricepe doar daca nu e prea plin si nu are timp!

 • katomika , 05 August 2010

  Am fost la Bella Musica in 2007 in luna de miere.Totul afost extraordinar..amestec de nou si vechi, amenajare frumoasa, mancare foarte buna. am ramas cu o amintire placuta!

 • george , 08 Iulie 2010

  Totul ar fi ok daca seful nu ar mai urla atat, am fost de vreo 3 ori si de fiecare data l-am auzit, saracii angajati...

 • oana , 24 Aprilie 2010

  Am fost de cateva ori la Bella Musica si mi-a placut! Servirea, mancarea si atmosfera sunt de nota 10. Intr-adevar preturile sunt cam mari si inclin sa cred ca restaurantul e destinat mai mult strainilor. Imi place ca poti sa-ti alegi din meniu o melodie si ca poti chema chelnerul de la buton. Inainte de a fi servit, primesti un pahar de tuica si un fel de zacusca foarte picanta. Recomand tuturor!

 • titza
  titza (Chef de cuisine) , 20 Iulie 2009

  Toata lumea stie ca in Brasov exita si cateva restaurante foarte bune, unde mergi cu drag si a doua oara. Pe acesta evitati-l si nu veti regreta!

 • vera
  vera (Chef de cuisine) , 24 Iunie 2009

  Am fost anul trecut la restaurantul acesta, noi am fost destul de multumiti, mancarea ft buna, a intarziat cam mult comanda, iar nota de plata destul de piperata. Ca ambient, deosebit,frumos amenajat,intim,aer conditionat,aperitive si entrè deosebite; Va recomand ciorba de fasole servita in paine,deosebit de gustoasa;-o sa ne intoarcem cu placere si alta data!!!

 • fabich n (Maestru bucatar) , 14 Iunie 2009

  Preturile sunt ridicate, dar merita din plin.... am fost o singura data si am ramas cu o impresie foarte placuta.... foarte mult bun gust.

 • Andreea Constantina Manciu
  Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 Aprilie 2009

  Mancarea este foarte buna, la fel si servirea, dar preturile sunt cam ridicate.

 • Criss_love
  Criss_love (Chef de cuisine) , 27 Martie 2009

  Am fost special sa mananc la acest rastaurant, mai ales ca sunt din alt oras. Am fost in luna de miere. Nasa mi-a recomandat acest local, care e frumos. Mancarea a fost multa si tare frumos servita. Mda, preturile cam mari ce-i drept, dar cand te afli in luna de miere ... merita o astfel de aventura culinara .

 • bobby , 15 Februarie 2009

  Atmosfera este foarte furmoasa, au o idee buan cu sonerie sa chemi chelnerul dar ... a fost unicul caz cand mi-a fost rau la un restaurant ... ( am mancat niste legume pane ) si nu cred ca era ceva ok aoclo. Preturile cam piperate pt ce ofera ...

 • denisa dar , 03 Februarie 2009

  Nu este bun deloc faptul ca nota a fost de 678 lei si nimic nu scria pe acea (nota) din ce comandasem, groaznic!!

 • Lore , 05 Noiembrie 2008

  Mancarea este buna, dar preturile sunt cam piperate. Servirea uneori este prompta, alteori nu. Ultima oara (octombrie 2008) am oraganizat o masa de 12 persoane acolo si toti participantii au fost multumiti. Singura neplacere: turistii treceau pe langa noi ca sa ajunga in receptia hotelului.

 • alina , 10 Octombrie 2008

  Cand am fost eu acolo (de un Valentine) nimic nu a fost bine, incepand cu faptul ca "uitasera" de rezervare, chelnerii se trimiteau unul pe altul sa ne conduca la o masa, am asteptat mancarea destul de mult si mi-a adus altceva (aceeasi greseala si la desert), nota de plata destul de piperata si, in plus, un curent groaznic in zona mesei noastre. Nu cred ca mai ajung pe acolo, cu toate ca e un restaurant laudat si apreciat in Brasov.

 • Liliana Pintilie (Chef de cuisine) , 23 Iulie 2008

  Este restaurantul hotelului bella muzica, hotel aflat in Crasov. Decoruri incantatoare in interior.

 • Ildiko Maria Molnos
  Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine) , 22 Iulie 2008

  Am fost serviti destul de repede. Ce ma deranja era faptul ca trec locatarii din curte prin restaurant.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii