autor:

»

Bistro 1900

Cluj - Str. Emil Isac nr.14, Cluj

Alte restaurante din zona

Bistro 1900 este un loc in care intimitatea se imbina intr-un mod placut cu bunul gust si ospitalitatea gazdelor, oferind o atmosfera excelenta pentru tine si cei dragi tie.
Un loc in care intimitatea se imbina intr-un mod placut cu bunul gust si ospitalitatea gazdelor, oferind o atmosfera excelenta pentru evenimentul dvs.
 • 5 impresii despre restaurantul Bistro 1900 • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • demi , 25 Septembrie 2011

  Intim si cu bun gust.Muzica relaxanta si lumini difuze.Pastele sunt exceptionale.Vinuri pentru toate gusturile.Recomand pt.indragostiti si nu numai.

 • Sabi , 23 Noiembrie 2010

  Am fost de cateva ori seara la Bistro 1900, ne place f. mult, e intim, personal amabil si preturi decente. Meniul nu e foarte variat, de-aia nici nu-si zice restaurant probabil ci Bistro( adica repede!), dar gasesti ce sa mananci daca ti-e foame. Nu e foarte aglomerat, de obicei gasim locuri.Recomand pentru iesit cu 2-3 prieteni la un vin seara.

 • al fresco , 26 Noiembrie 2009

  Atmosfera e intr-adevar eleganta si placuta, dar spatiul e foarte mic. De asemenea meniul e cam restrans, desi mancarea e buna, nu de nota 10 dar de 8 spre 9 ar fi.

 • sweettreasures
  sweettreasures (Chef de cuisine) , 18 Iunie 2009

  Atmosfera si decoratiuni:10,tipic anilor 1900,Calitatea serviciilor:8,Calitatea preparatelor:9,Nivelul preturilor:10.Desi se afla in apropierea universitatilor,preturile nu sunt deloc piperate,mancarea buna si pe gustul tuturor.Doar spatiul e prea mic uneori.

 • mirabella_m (Chef de cuisine) , 02 Aprilie 2009

  Am baut o cafea aici si mi-a placut mult locul. Foarte... 1900, decorurile erau inspirate. Personalul foarte amabil.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International