autor:

Vekas

»

Bulevard

Ploiesti - str.Golesti , Nr:25, Ploesti

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul "Bulevard",cu aspect modern,este perfect pentru mese festive sau alte evenimente;are o sala de 150-180 de locurice poate fi intimizata in saloane -Salonul parizian, Salonul verde, Salonul central, Salonul lalele -si o gradina de vara acoperita cu o capacitate de 170 de locuri.
Restaurantul ofera clientilor sai program artistic ,iar vinerea se ofera discount de 15%din toate produsele restaurantului.Atat produsele, cat si servirea sunt exemplare si de calitate.
 • 2 impresii despre restaurantul Bulevard • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • miki (Bucatar) , 18 Noiembrie 2009

  Am fost de curînd la acest restaurant şi am fost impresionată de atmosferă, decor şi mai ales de servirea promptă şi atentă. Tot timpul am fost în atenţia celor care ne serveau. Preparatele au fost delicioase şi foarte frumos servite şi prezentate. Din partea casei am fost serviţim cu chifle calde, delicioase şi unt. Asta ca să ne astîmpărăm puţin foamea. Nota 10 pentru tot.

 • iuliana tarnoveanu
  iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 23 Iulie 2008

  Un restaurant cu traditie, aici gasesti preparate culinare romanesti si internationale, eleganta si decorul restaurantului, un personal amabil si profesionist iti stau la dispozitie.... Atmosfera de aici te invita sa revii.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

15 din
Ploiesti

CLARION

4 comentarii

Specific Cofetarie